resim yok
29 Aralık 2011 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun için Noel Baba kılığına girdi
Mecnun Kaf Dağı'nda "masal çiçeği"ni arıyor.
 
Leyla ile Mecnun'un yılbaşı akşamı yayınlanacak özel bölümü, 2013 yılını karşılayan mahalleninin birbirinden komik maceralarıyla yeni yıl eğlencesini kahkahaya dönüştürecek?
 
Usta Oyuncu Halit Akçatepe Leyla ile Mecnun'da Noel Baba Oldu
 
Bu yıl 65. sanat yılını kutlayan usta oyuncu Halit Akçatepe, Leyla ile Mecnun'un yılbaşı özel bölümünde Aksakallı Dede'nin eski dostu "Noel Baba" olarak TRT1 ekranlarında olacak.
 
Leyla ile Mecnun'un süprizlerle dolu yılbaşı özel bölümünde; uzun süredir görüşemeyen eski dostlar; Aksakallı Dede ve Noel Baba, yılbaşında karşılaşırlar. Aksakallı Dede'nin Noel Baba'yı, Mecnun'larda kalmaya ikna etmesi üzerine birbirinden komik olaylar yaşanacaktır. Mecnun, Yavuz ve İsmail ise, hiç solmayan "Masal Çiçeği"ni bulmak için, Noel Baba'nın geyikleriyle Kaf Dağı'na doğru yola çıkarlar. Bu sırada Erdal Bakkal, mahalleli için büyük bir parti düzenlemektedir. 2013 yılına giren mahalleli unutulmaz bir yılbaşı yaşarlar.
 
Eflatun Film'in yapımcısı olduğu, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yönetmenliğini ise Eyüp Boz'un yaptığı Leyla ile Mecnun'un oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Zeynep Çamcı, Müge Boz, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant , Köksal Engür, Güler Ökten, İşdar Gökseven, Ayşe Selen, Mehmet Usta ve Berk Sarıbay yer alıyor. Leyla ile Mecnun yılbaşı akşamı 19.50'de TRT1'de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin