Usta oyuncudan çok konuşulacak itiraflar!

Salih Güney: 'Amerika’yı vatanım olarak görüyorum'

resim yok
24 Eylül 2014 - 15:36
Magazin

Salih Güney: 'Amerika'yı vatanım olarak görüyorum'

Usta aktör Salih Güney Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu…

 

Canlı yayında çarpıcı açıklamalar yapan usta oyuncu ''Amerika'yı vatanım olarak görüyorum'' dedi…

 

'AMERİKAN VATANDAŞIYIM'

Amerika'da evim var. California'da yaşıyorum. Aynı zamanda Amerikan vatandaşıyım.

Türkiye nasıl vatanımsa, Amerika'yı da vatanım olarak görüyorum. Bir sağlık firmasının distrübütörlüğünü yapıyorum. Her ayın 15'inde büyük bir meblağ geçiyor elime.

 

'ÜLKEYİ TERK ETMEK İÇİN EROTİK FİLMLERDE OYNADIM'

80 yıllarında darbe olacağını biliyordum. Olaylar çok kötü bir yola giriyordu. Bu gidişat kötü dedim ve ülkeyi terk ettim.

 

Ülkeyi terk etmek için erotik filmlerde oynadım. Çıkış o çıkış; İsveç, İngiltere'den sonra Amerika'ya yerleştim.[reklam]

'YEŞİLÇAM'IN PRENSİ BENİM'

Ben şöhret olmuşum olacağım kadar.Küçük rollerde oynamam. Yeşilçam'ın kralı tekti; Ayhan Işık'tı.Bir de 'Çirkin Kral' vardı; Yılmaz Güney. Yeşilçam'ın prensi de benim…

 

'EVRENSEL BİR FİLM ÇEKEMEDİK'

Her yıl Altın Portakal'a gidiyorum film izlemeye; inanılmaz kareler var, ama senaryolar tıkanıyor. Yeni filmlerimizin konularında bir şey yok. Filmlerin mesajı yok bir kere.

Konularda Türk Sineması evrensel bir boyuta gelemedi. Evrensel bir film çekemedik mesela; biz bunu yapamadık. Halbuki hikayeden bol bir şey yok bizde.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin