resim yok
20 Mayıs 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, Can Ateş’le ilgili aşk iddialarını sonunda doğruladı.
 
 
Önceki akşam Ateş’le Arnavutköy’deki bir balıkçıya giden ünlü oyuncu, çıkışta habercilerin soruları üzerine “Beraberiz” dedi.
 
Muhteşem Yüzyıl”daki Hürrem Sultan rolü için Almanya’daki hayatını bırakıp Türkiye’ye gelen Meryem Uzerli, İstanbul’da hem şöhreti hem de aradığı aşkı buldu. Adı bir süredir Can Ateş’le anılan oyuncu, sonunda ilişkiyi doğruladı. Çift ilk kez önceki akşam Arnavutköy’deki Eftelya adlı balıkçıdan çıkışta birlikte objektife yansıdı. Habercilerin yaklaşık iki ay önce başlayan sürpriz aşkla ilgili soruları karşısında Ateş sessiz kalırken, Uzerli utangaç tavırlarıyla dikkat çekti. Bir muhabirin “Aşkınız nasıl başladı?” sorusu üzerine yüzü kızaran oyuncu, “Ne olur bana böyle sorular sormayın. Evet, beraberiz ama ben özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç istemiyorum” dedi. Bu arada parmağındaki yüzüğün dikkat çektiğini fark edince de “Kendim aldım, yanlış anlamayın” diye bir açıklama yaptı. Çift, ardından Can Ateş’in aracıyla oradan ayrıldı. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin