resim yok
07 Ocak 2012 - 00:00

 

‘Çocuklarla 60 Yıl UNICEF Balosu’nun yıldızı, kuruluşun yeni iyi niyet elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’du. Özel hayatıyla ilgili son derece ketum olduğunu bildiğimiz oyuncu, neyse ki önceki gece konuşkandı
 
- Türkan Şoray, Müjdat Gezen ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ev sahipliğinde İstanbul Hilton Otel’de düzenlenen gecede, Zülfü Livaneli, Ayça Varlıer ve Amerikalı sanatçı Amii Stewart sahne aldı. 
- BM Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu UNICEF yararına yaklaşık 170 bin TL’nin toplandığı balonun yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ’du. 
- Oyuncu, aslında balo öncesi Star’ın canlı yayınında söyledikleriyle geceye ilişkin ipucu verdi. 
“İleride baba olma niyetiniz var mı?” sorusuna Tatlıtuğ, “İyi niyet elçisi ilan edilmeden önce de çocukları çok seviyordum, yine seviyorum, seveceğim. Çocuklar bizim geleceğimiz” deyip baba olmayı çok istediğini söyledi. 
- Baloda da kaldığı yerden devam etti oyuncu. Sevgilisi Azra Akın’la Viyana tatili hakkında “Her insan gibi yeni yılımızı kutladık, güzeldi, sakin bir gece oldu” dedi ve ekledi: “Hiç hayatımda konuşmadığım kadar da konuştum bu akşam. Hâlâ alışamadım, konuşurken tutuluyorum.” 
 
KOÇ, ‘KUZEY GÜNEY’ HAYRANI ÇIKTI
Kıvanç Tatlıtuğ bir ara Türkan Şoray ve Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’un yanına giderek sohbete katıldı. Tatlıtuğ, hem Sultan’dan hem de Rahmi Koç’tan ‘Kuzey Güney’ dizisindeki performansıyla ilgili övgü aldı.
 
 
‘Çocuklarla 60 Yıl’ adlı UNICEF Balosu, Hilton Otel’de yapıldı. Geceye  UNICEF İyi Niyet Elçileri; Türkan Şoray, Müjdat Gezen ve Kıvanç Tatlıtuğ ev sahipliği yaptı. Zülfü Livaneli ve Ayça Varlıer de müzik ziyafetiyle baloya katkıda bulundu. Baloda çocuklar için bir de açık artırma yapıldı. İstanbul sokaklarını süsleyen Stars of  İstanbul Açıkhava Sergisi kapsamındaki birkaç yıldız heykel, Türkan Şoray’ın yaptığı yağlı boya tablosu ve Kıvanç Tatlıtuğ adına dizayn edilen kol saatleri satıldı. 
Gecenin sürprizi, Müjdat Gezen’den geldi. ‘Tatlıtuğ saatleri’nin   5 bin 500 TL’ye alıcı bulmasının ardından Gezen, kolundan çıkardığı saatini satmak istediğini söyledi. Saat, 6 bin TL’ye satıldı. Ardından da “Saatim çakmadır, şimdiden söyleyeyim. Yarın bozuk çıkarsa sorumluluk almam” diyerek herkesi güldürdü. Türkan Şoray’ın yaptığı yağlı tabloysa ismi açıklanmayan biri tarafından 100 bin TL’ye satın alındı. 
 
 
 
Sultan duygulandı
Baloya kızı Yağmur Ünal’la katılan Türkan Şoray, “Kariyeri için oyuncu olmasını isterim. Ama şimdilik öyle bir gelişme yok” dedi. Ünal’ın kolundaki ‘Türkan’ dövmesi dikkat çekti. Gece, Zülfü Livaneli’nin tüm sanatçıları sahneye alarak şarkılarını birlikte söylemesiyle sona erdi. Livaneli’nin Şoray’ın bir filmi için yazdığı şarkıyı okuması, oyuncuyunun duygulanmasına neden oldu. 
 
 
Yaza düğün var
Geceye katılan isimler arasında yer alan Seray Sever ve sevgilisi Tolga Acar’ın yılbaşında nişanlandığı, ikilinin yaz aylarından evlenecekleri öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin