resim yok
01 Şubat 2013 - 00:00

 

Geçen cuma uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2011 Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca’nın, 6 Ocak’ta konuk olduğu Şeffaf Oda” programında ilginç bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.
 
Karaca, Güneri Cıvaoğlu’nun “Nasıl bir rolü oynamayı istersin?” sorusuna “Geçen gün arkadaşımla da konuştuk. Uyuşturucu bağımlısı bir kızı canlandırmak isterim. Üstüne çalışmak isterim. Çünkü bambaşka bir duygu... Üzülmek değil, sinirlenmek değil. Başka bir maddenin seni o duygulara sürüklemesi bence çok zor olabilir, onu denemek isterim” dediği ortaya çıktı. Karaca’nın Emniyet’teki ifadesinde içici olduğunu kabul ettiği öne sürülmüş ancak haftabaşı özgürlüğüne kavuşan Karaca’nın ailesi iddiaları reddetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin