resim yok
03 Nisan 2012 - 00:00

 

Osman Sınav’ın, Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ‘Uzun Hikaye’ filminin çekimleri sürüyor. ‘Aksiyon Adamı’ diye anılan Sınav, ‘Uzun Hikaye’yle içindeki diğer Osman Sınav’ı ortaya çıkardığını söylüyor.
ÖZLEMiNi ÇEKTiĞi HiKAYEYLE DÖNÜYOR
 
Osman Sınav ‘Uzun Hikaye’ adlı sinema filmiyle, yeniden Kenan İmirzalıoğlu’yla çalışmanın heyecanını yaşıyor
 
 
 
 
Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğçe Kazaz’ın başrollerini paylaştığı Osman Sınav’ın Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak insana dair sıcacık bir hikayeyi anlatan ‘Uzun Hikaye’ filminin çekimleri devam ediyor. Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın üstlendiği film, oyuncu kadrosu, müzikleri ve senaryosuyla gelecek sezonun en çok konuşulacak filmlerinden biri olmaya aday. Kenan İmirzalıoğlu’nun da ilk projesi olan ‘Deli Yürek’le başlayan aksiyon projeleri nedeniyle, bir neslin kendisini bu yapımlarla tanıdığını söyleyen Sınav, uzun süre sonra yeniden İmirzalıoğlu’yla bir araya geldiği için özlemini çektiği türde bir hikaye anlatacağını belirtti. 
Dünya sinemasındaki modern aksiyonların örneklerini Türkiye’de kendisinin yapmasından dolayı popüler kültürde ‘aksiyon adamı’ imajının oluştuğunu belirten Sınav, “Uzun Hikaye’yle içimdeki diğer ‘Esas Osman Sınav’ın üçüncü filmini yapmak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin