resim yok
23 Nisan 2013 - 00:00

Geçtiğimiz aylarda boşanan Vahide ve Altan Gördüm çifti akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Rumeli Kavağı'nda görüntülendiler


22 yıllık evliliklerini sonlandıran Vahide-Altan Gördüm çifti, Rumeli Kavağı' ndaki Şato Balık' ta bir araya geldi.

 

Kızları da yanlarında

Ünlü çifte kızları Alize Gördüm, kızlarının sevgilisi Best Model Of Turkey 3.sü Boğaç Aksoy ve Altan Gördüm’ ün tiyatro oyunundan bir arkadaşı eşlik etti.

 

Rahatsız oldu

Boğaç Aksoy'un işleri nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldığı yemekte Alize Gördüm, babası Altan Gördüm’ ün arkadaşı ile görüntülenince bu durumdan rahatsız oldu.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Alize Gördüm, yanındaki kişinin babasının tiyatro oyunundan arkadaşı olduğunu belirtti.

 

Apar topar mekandan ayrıldılar

Gazeteciler tarafından görüntülenince rahatsız olan Vahide-Altan Gördüm çiftiyse yemeğin ardından apar topar mekandan ayrıldı.

 

Buluşma nedeni

Daha önce de bir kaç kez bir araya gelen ve “Ayrılsak da sanat için beraberiz” diyen Vahide-Altan Gördüm çiftinin yeni tiyatro oyunlarını konuşmak için yemekte buluştukları öğrenildi.

 


 

DİZİ DÜNYASINDAN BİR BOŞANMA HABERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin