resim yok
23 Eylül 2012 - 00:00

 

Milliyet gazetesi  TV eleştirmeni Sena Koloğlu, Vahide Gördüm'ü Kate Walsh ile karşılaştırdı:
 
‘Private Practice’ yerli versiyonu ‘Merhaba Hayat’ önümüzdeki salı günü yayına başlıyor. Özetle ‘doktorculuk’ oynayan bir dizi. Tıpla aşk karışık ilişkiler mevcut. ‘3. sezon bitti birbiriyle yatmayan kalmadı’ diye not düşülmüş orjinalini izleyenler arasında. Tıbbi durumlarsa, çocuğu olmayan çiftlere ‘değişik öneriler’ yada “Kızımızın kızlık zarı ne durumda?” gibi başlıkları içerdiği yolunda notlar var. Ve aslında, dizinin izlenmesinde en büyük rolü Kate Walsh üstlenmekte. Yani Dr. Adison Montgomery. Bu rolü Vahide Gördüm oynayacak. Walsh için ‘seksi hanım’ diyorlar. Sanırım bu dizi Türkiye’ ye uyarlanmış haliyle bu açıdan da orijinalinden ayrılacak. Hikayelerin Türk kültürüne ve yaşam biçimine uygun olacağı yönünde görüş bildirmiş Fox TV Genel Müdürü Pietro Vicari. Üç aşağı beş yukarı dizilerde ‘kültürler ortak temaları’ merak eder!
 
Med Yapım uyarlamalarda’ 'Umutsuz Ev Kadınıları'yla aslında iyi bir tecrübe yaşadı. Bir de ‘doktor hikayeleri’nde de ellerinde önemli bir veri var; Doktorlar. Hala tekrarı en çok izlenen dizilerin başında geliyor. Eh aynı hikayeleri tekrardan yeni karakterler içinde bizlere sunmaları şaşırtıcı olmaz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin