resim yok
23 Aralık 2011 - 00:00

 

Türk istihbaratçılarının acımasız bir terör saldırısını önlemek için verdikleri mücadeleyi anlatan “Labirent” filminin galası önceki akşam Nişantaşı City’s’de yapıldı.
Tolga Örnek’in sinema eleştirmenlerinden tam not alan yeni filmi “Labirent”in galasına ilgi büyük oldu. Başrol oyuncuları Meltem Cumbul ve Timuçin Esen, geceye birlikte katıldı. Filmin önemli rollerini üstlenen Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Ozan Bilen, Umut Kurt, Erdal Küçükkömürcü, Melike Güner ve Yurdaer Okur da gecede hazır bulundu.
 
Vahide’nin selamı var
 
Ömer Faruk Sorak, Abdullah Oğuz, İlker Aksum, Devrim Çınar, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimlerin de katıldığı gecenin en dikkat çekici isimleri, Altan Gördüm ve kızı Alize’ydi. Filmde kızıyla birlikte kamera karşısına geçen Gördüm, kanser tedavisi gören eşi Vahide Gördüm için “Size çok selamı var. Galaya katılmayı çok istedi ama 10’uncu kemoterapiyi gördüğü için bugün yanımızda olamadı. Kısmetse cumartesi günkü halkla izlenecek galaya gelecek” dedi. 
 
 
Partiden çorbacıya
 
Galadan sonra Asmalımescit’teki Bird’de after party düzenlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen “Labirent” ekibi, saat 05.00’te çorbacının yolunu tuttu. Keşanlı da geldi
 
Keşanlı Ali Destanı” dizisi için saçlarını kesen Nejat İşler de Bird’deki after party’ye katıldı.
 
Kardeşiyle
 
Rıza Kocaoğlu’na gecede kardeşi Gözde Kocaoğlu eşlik etti.          

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin