Van Helsing dizisi ne zaman başlıyor?

Syfy'ın yeni dizisi için ilk görsel çalışma...

Volkan Küçükel
01 Temmuz 2016 - 15:34
Yeni Bölüm

Syfy'ın bir süre önce duyurduğu Van Helsing dizisiyle ilgili ilk görsel çalışma geldi!

Künyesinde başarılı film yapımcısı Neil LaBute'un ismi bulunan dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşacak.

VAN HELSING KONUSU

Dizinin hikayesi; True Blood'dan tanıdığımız Kelly Overton'un canlandıracağı Abraham Van Helsing ile bağı bulunan Vanessa Helsing'in dünyaya vampirlerin hakim olduğu bir dünyada gizemli bir güce sahip olduğunu keşfetmesinin ardından hayatta kalan insanların vampirlere karşı verdiği mücadelede onlara önderlik etmesi üzerine gelişen olayları konu ediniyor.

İLK POSTER

16-07/01/van-helsing-syfy_2_0.jpg

OYUNCU KADROSU

Nomadic Pictures (Fargo, Hell On Wheels) yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Overton dışında Jonathan Scarfe (Hell on Wheels), Christopher Heyerdahl (Stargate Atlantis, Hell on Wheels), Paul Johansson (Mad Men), David Cubitt (Ray Donovan) ve Tim Guinee (Stargate SG-1, Homeland) gibi isimler rol alıyor.

LaBute'un Continuum yaratıcısı Simon Barry ile birlikte yapımcı ve showrunner'lığını üstlendikleri dizinin bölümlerini yönetecek yönetmenler arasında ise Michael Nankin (Hell on Wheels), Jason Priestley (Haven), David Frazee (Orphan Black), Simon Barry (Continuum) ve Amanda Tapping'in (The Magicians) isimleri bulunuyor.

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Prodüksiyonuna Vancouver'da başlanan dizinin Syfy ekranlarında 23 Eylül'de prömiyerini gerçekleştirmesi planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin