Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında Mustafa Kemal'in mektubu

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Vatanım Sensin yarın akşam 14. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Vatanım Sensin dizisinin nefes kesici sahnelere sahip 14. bölüm fragmanlarına Mustafa Kemal'ın çağrısı damga vurdu.

Sibel Karagöl
01 Şubat 2017 - 18:54
Yeni Bölüm

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Vatanım Sensin yarın akşam 14. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Vatanım Sensin dizisinin nefes kesici sahnelere sahip 14. bölüm fragmanları yayınlandı.

17-02/01/vat.Jpeg

Eşref Paşa Hain mi?

Tevfik’i kurduğu tuzakla eline geçiren Cevdet'i hiç beklemediği biri durdurur. Tevfik bizden biri diyen Eşref Paşa’nın bu beklenmedik hareketine Cevdet ne tepki verecek? Eşref Paşa ve Tevfik’in ortak hareketinin ne olduğu açıklanmayan Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında Eşref Paşa'nın Cevdet'i vurması izleyecilerde soru işareti bıraktı. Hastenede karısına sabretmesini ve gönlünü ferah tutmasını söyleyen Cevdet, ailesine sonunda vatanını müdafa etmek için gizli görevde olduğunu itiraf edecek mi?

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı

Mustafa Kemal Mücizesi

Cevdet çok önemli bir kararın eşiğindedir. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ünlü oyuncu Fatih Artman, Yüzbaşı Yakup karakteri canlandıracak. Vatan için çok önemli bir haber ulaştırmak için şehre gelen Yüzbaşı Yakup, Mustafa Kemal'in Çanakkale Zaferi'nde yanında savaşmış bir askerdir. Mustafa Kemal’den Cevdet’e çok önemli bir mektup iletiyor. Mustafa Kemal eski dostu Cevdet'i yanında görmek istediğini açıklayan bir mektup gönderiyor. Bu sırada, Eşref Paşa kesin bir dille bir seçim yapmasını istiyor Ya Mustafa Kemal ya Cevdet Paşa! karşı çıkıyor! Cevdet, Mustafa Kemal'in çağrısı na olumlu cevap verecek mi? Ayrıca ekranlarda fırtına gibi esen Vatanım Sensin 14. bölüm 2. fragmanında fonda çalan İzmir Marşı ile izleyenlerin dikkatini çekti.

Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. Fragmanı

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi ünlü ve tecrübeli oyuncuların paylaştığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Vatanım Sensin heyecanın doruklarda olacağı 14. bölümüyle, yarın akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin