Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında Cevdet esir düşecek mi?

Nefes kesici sahnelere sahip Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 19:11
Yeni Bölüm

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Vatanım Sensin yarın akşam 15. bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Vatanım Sensin dizisinin nefes kesici sahnelere sahip 15. bölüm fragmanlarına Yunan başbakanının emriyle Cevdet esir kampına düşecek mi?

Vatanım Sensin'in 14. bölümünde Mustafa Kemal Paşa'nın komutasında katılan Cevdet, yeni görevi nedeniyle ailesinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Azize'den boşanması, Azize ve çocuklarını derinden yaralmıştı.

Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında bu boşanmanın nedenini bilmeyen Cevdet'i annesi Hasibe, Cevdet'ı yıkıcı sözler söyleyip evlatlıktan reddeder. Cevdet'ten umudunu bu güne kadar kaybetmeyen Azize'nin hayatı başına yıkılmıştır. Ve Azize, eski kocası Cevdet'in en kısa sürede evi terk etmesini ister.

17-02/08/vat.jpg

Vatanım Sensin oyuncu ekibine deneyimli oyuncu Serhat Tutumluer'in Yunan başbakanının emriyle şehre gelen Yunan komutanını canlandıracağı 15. bölümde Vasili ve Cevdet görevini bırakacak mı?

Cevdet'in görevini bırakması, Mustafa Kemal Paşa ve ülkesi için istihbarat sağlayamamasını sağlayacağı gibi daha önemlisi Cevdet'in esir kampına düşmesine de neden olacak!

Vatanım Sensin 15. Bölüm Fragmanı

Yunan başbakanının emriyle Vasili görevini bırakacak mı? Cevdet'in esir kampına yollanıp yollanamayacağı yarın akşam yayınlanacak 15. bölümünde belli olacak. Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da Kanal D'de ekranlarında izleyicisiyle buluşacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin