Vatanım Sensin 16. bölüm fragmanında Cevdet sürgünde!

Reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 16.bölüm fragmanında sürgüne gönderilmesi kararlaştırılan Cevdet tutuklanıyor.

Sibel Karagöl
15 Şubat 2017 - 19:27
Yeni Bölüm

Reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 16.bölüm fragmanında sürgüne gönderilmesi kararlaştırılan Cevdet tutuklanıyor. Yunan Başbakanı'nın emriyle öldürülmek üzere esir kampına öldürülmek üzere gönderilen Cevdet kurtulacak mı?

17-02/15/va.jpg

Çarpıcı senaryo örgüsüyle perşembe akşamları ekranlara damga vuran Vatanım Sensin yeni fragmanında sürgüne gönderilen Cevdet’in durumu merak uyandırırken; Cevdet'in haberini alan ailesi büyük bir üzüntüye boğuluyor.

Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyor. Ayrıca Cevdet'in kızı Hilal de yine tehlike altında. Başbakan Yardımcısı, şehre gelişi sırasında açılan Türk Bayrakları ve protesto gösterilerinden mesul olan kişilerin bulunmasını Leon'dan istiyor.  Görevlendiren Leon, Hilal ve arkadaşlarını bulup cezalandıracak mı?

Yüzbaşı Yakup, Anadolu'nun Mustafa Kemal Paşa'nın etrafında kenetlenmeye başladığını ve Cevdet'in vazifesinin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek, büyük bir riske girerek Cevdet'i kaçırma girişiminde bulunur.

Bu sırada Hilal öfkeyle Yunan Başkanı'na fikirlerini sert bir dille söylemek için bir girişimde bulunuyor. Hilal'i engellemek isteyen Leon ise onu dansa kaldırarak engellemeye çalışıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin