Vatanım Sensin 17. bölümde Cevdet'in sınavı

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin dizisinin 17. bölümünde Cevdet Yunanlıların sınavını verebilmek için açık hedef haline geldi

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 22:33
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin, gecikmeyle de olsa soluksuz izlenilen 17. bölümde Cevdet verdiği zor karar sonucunda açık hedef haline geldi.

Bir hafta gecikmeyle de olsa 17. bölüm sonunda yayınlandı. Cevdet'in hain olduğunu düşünen Yunanlılar, güveninlerini geri kazanabilmesi için Cevdet Paşa’ya son bir fırsat sunuyor.

17-03/08/2.png

Fakat bu o kadar da kolay değil. Hain damgasını üstünden atması için plan yapan Cevdet Paşa’ya, Eşref Paşa’yı meydan da kurşuna dizmesi emrediliyor. Fakat Eşref kendisine zarar gelirse Cevdet'i deşifre edeceği, Yunanlıların bunu bir mektupla öğreneceği hakkında tehdit de bulunuyor. Eşref Paşa’yı öldürmesi demek Cevdet’in açık hedef haline gelmesi demektir. Fakat Cevdet yapmış olduğu plana uyuyor. İşte Cevdet’in, Eşref Paşa’yı vurduğu o sahne:

Bu sırada dizinin 17. bölümüne damga vuran, uzun bir süre boyunca sosyal medyanın gündemine oturan bir diğer olay ise Leon ve Hilal’in romantik ve fazlasıyla duygusal anlar yaşadığı ve yaşattığı sahne oldu.

Leon’un gerçeği öğrenmesiyle şok olduğu yürek burkan sahnede izleyenlerin gözyaşlarına hakim olamadı.

Ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Vatanım Sensin 18. yeni bölümüyle 9 Mart Perşembe akşamı saat 20:00 ‘da Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin