Vatanım Sensin bu akşam başlıyor! Yeni bölümde ne olacak? Cevdet vurulacak mı?

Kanal D ekranlarına gelen dizi Vatanım Sensin bu akşam başlıyor! Aylardır beklenen dizi yeni sezonuyla seyircisi ile buluşacak. Yeni bölümde ne olacak?

Berfu Gürle
09 Kasım 2017 - 11:48
Yeni Bölüm

Tüyleri diken diken eden fragmanı ile seyircisini etkilemeyi başaran dizi Vatanım Sensin bu akşam başlıyor Kanal D ekranlarında yayınlanan diziye dört yeni isim dahil oldu. Yeni bölümde ne olacak?

Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Miray Daner, Senan Kara, Celile Toyon, Boran Kuzum, Şebnem Hassanisoughi, Pınar Deniz, Selma Ergeç gibi birçok usta ismin yanında Ufuk Bayraktar, Şükran Ovalı, Levent Can ve Berker Güven dahil oldu.

 17-11/09/vatanim-sensin-basliyor.png

32. Bölümü ile ekranlara gelecek Vatanım Sensin yeni bölümünde nefes kesecek. Artık Sevr Antlaşması dönemi ve milli mücadele ile ekranlara gelecek dizide Albay Cevdet'in başı dertte. Fragmanında Hilal'in eve dönmesiyle aile tam feraha erecek derken Cevdet'in casus olduğu ortaya çıkar. Milli mücadele dahil hiç bir cephede yer almak istemeyen Albay Cevdet ne yapacak?

17-11/09/cevdet-vuruluyor-mu.png

Yakup tarafından silah çekilen Cevdet'e Mustafa Kemal'in emri olduğunu söyler. Heyecan dolu dizinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da!

17-11/09/hilal-hapishaneden-cikiyor.png

Vatanım Sensin 32. bölüm 2. Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin