Vatanım Sensin dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin olduğu Vatanım Sensin dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Halit Ergenç müjdeli haberi verdi.

Berfu Gürle
30 Eylül 2017 - 12:00
Yeni Bölüm

Unutulmaz sahnelerle hatırlanan dizi Vatanım Sensin yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile seyrediliyor. Seyircisinin özlediği Vatanım Sensin dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Geçtiğimiz gün Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel Sarıyer'de bir balıkçı restoranından çıkarken objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ergenç'ten müjdeli bir haber geldi.

17-09/30/vatanim-sensin.Jpeg

Kanal D ekranlarında Perşembe günleri seyircisi ile buluşan dizi, geçtiğimiz sezon finali ardından büyük bir heyecanla bekleniliyordu. Dizinin Eylül ayında başlamamış olması seyircisi tarafından sürekli sorulmasına sebep olmuştu. Halit Ergenç dizinin çekimlerinin bu sene geç başlamasından dolayı Eylül ayına yetişemediğini açıkladı. Dizi çekimlerinin başladığını ve çok yakında seyircisi ile buluşacağının müjdesini verdi.

17-09/30/vatanim-sensin-halit-ergenc-berguzar-korel.Jpeg

Vatanım Sensin Sezon Finali Özeti

Vatanım Sensin Sezon Finalinde Ali Kemal Yunan olduğunu öğrenmiş ve derin bir uçurumun kenarında git geller yaşamıştı. Vasili'yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar alır. Biri oğlundan diğeri ise kocasından ayrı düşmüş acılı iki kadın; Azize ve Veronika... Sevdiklerina kavuşmayı bekler. İkisi de beklediği kavuşmayı değil başka bir durumla karşılacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin