Vatanım Sensin Haziran sonunda tatile giriyor

Kanal D'nin dönem dizisi Vatanım Sensin, Haziran ayı sonunda tatile giriyor.

Berfu Özlen
16 Mayıs 2017 - 09:59
Gündem

28. bölümü bu hafta yayınlanacak olan Vatanım Sensin, Haziran ayında yaz tatiline giriyor.

Haziran sonu sezon finali olacak

Milli Kurtuluş Mücadelesi'ni konu alan ve İzmir'de geçen dizi, 27 bölümdür reyting listelerinin tepesinde yer alıyor. Özellikle son bölümlerde ana temadan kaymaya başlayan konu ile beraber seyircilerin soluksuz izlediği yapımlardan olan Vatanım Sensin, ikinci sezonda yayın hayatına devam edecek. Henüz sezon finali kesin tarihi netleşmeyen dizinin, Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki yayın tarihi de belli değil.

Dizide neler oluyor?

Cevdet ve Azize'nin kör düğümünden sonra, Leon ve Hilal'in imkanız aşklarının da diziye dahil olmasından sonra, Vatanım Sensin milli mücadele dizisinin yanında bir aşk dizisi olarak da beğenilerek izlenmeye başladı. Her ne kadar dizinin ilk bölümlerinden bu yana, seyirciye diziye çeken Cevdet'in Azize'ye söyleyemediği büyük sırrı olsa da, artık Vatanım Sensin'in ana merak konusu Leon ve Hilal. Bu beklenmedik aşk ile seyirciyi şok eden senaristler, Yıldız ve Ali Kemal'in dramını da göz ardı etmemeye gayret gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin