Vatanım Sensin'de Yunan askerinin Azize'ye tecavüz ettiği sahne olay yarattı!

Vatanım Sensin 33. Bölümde #Kavuşmavakti hastagi ile sosyal medyayı sallayan dizide göz yaşları sel oldu. Vatanım Sensin'de Yunan askerinin Azize'ye tecavüz ettiği sahne olay yarattı. İzleyenler yorum yağmuruna tuttu.

Berfu Gürle
17 Kasım 2017 - 15:53
Gündem

Dün akşam Vatanım Sensin 33. Bölümü ile ekrana gelen dizi reytinglerde AB ve ABC1'de birinci sıranın sahibi olurken Total'de 3. sırada tamamlandı. Dizide dikkat çeken iki sahne vardı ki sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Bu sahne ile seyirci göz yaşlarını tutamadı.

Seyirciyi derinden etkileyen sahne

Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Azize'nin başta öldüğü haberi seyirciyi derinden etkilesede bölüm sonunda Azize'nin görünmesi, 'başına ne geldi?' sorusunu akıllara getirdi. Bu bölümde Azize'nin gerçeğini öğrenen seyirci deyim yerindeyse yıkıldı. 

Azize karakterine can veren Bergüzar Korel'in performansına övgüler yağarken yaşanan içler acısı vahim olaya herkes tepki gösterdi. Bu sahne ile ilgili seyircilerden bazıları "Böyle bir sahneye ne gerek vardı, izlerken dayanamıyoruz" derken "Böyle şeyler gerçekte de yaşanmış, yaşanmaya devam ediyor." yorumları yapıldı. Ve Türk halklı bu sahne ile beraber tecavüzü bir kez daha lanetledi. 

Yunan askerinin Azize'ye tecavüz ettiği sahne

Seyircinin yaptığı o yorumlar

17-11/17/azizenin-yurek-yakan-sahnesi.png

17-11/17/azizenin-tecavuz-sahnesi-yurekleri-dagladi.png

17-11/17/azize-tecavuz-sahnesi.png

Uzun zamandır beklenen buluşma Leon ile Hilal'in aşkı

Vatanım Sensin'de yaşanan büyük kavuşmada uzun bir süredir bekleniyordu. Dizi severlerin bu büyük kavuşmaya Azize'nin yaşadığı vahim olay yüzünden sevinemedikleri yorumları yapıldı. Leon ile Hilal'in aşkı savaşı bitirecek mi? Leon'un yeni bir planı var acaba saf mı değişiyor? Yeni bölümde belli olacak!

Leon ile Hilal'in buluştuğu o sahne

#Kadınaşiddetehayır

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin