Vatanım Sensin'den Yeni Fragman!

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Vatanım Sensin'in yeni fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisinde neler yaşanacak? İşte o fragman ve detayları!

Önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayın hayatına başlayacak iddialı yapım Vatanım Sensin'in ilk fragmanı yayınlanmıştı. Binlerce kişinin merakla beklediği diziden bir fragman daha geldi. Fragman Kanal D'de ve Kanal D resmi internet sitesinde yayınlandı.

Halit Ergenç Vuruluyor!

Başrollerini Belgüzar Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin'in ikinci fragmanı yayınlandı. Yayın hayatına heyecan dolu bir giriş yapacağının sinyalini veren fragmanda birçok sürpriz gelişme yaşanıyor. Bu sürprizlerden şüphesiz en ilgincii dizinin başrolü Halit Ergenç'in daha ilk bölümden vuruluyor olması. Vatanım Sensin, ilginç hikayesi ve dev kadrosuyla yeni yayın döneminde oldukça etkileyici olacağa benziyor.

Belgüzar Korel Instagram Hesabından Paylaştı

Vatanım Sensin dizisinin güzel başrol oyuncusu Belgüzar Korel ikinci fragmanın yayınlandığını Instagram hesabından duyurdu. Korel'in "Vatanım Sensin ikinci fragmanı yayında." notuyla yaptığı paylaşım bir saatten kısa sürede 25 bin beğeni aldı.

Vatanım Sensin Konusu

Yeni yayın dönemine bomba gibi bir başlangıç yapmayı planlayan iddialı yapım Vatanım Sensin'in hikayesi savaş yıllarında geçmekte. Hikayede üç çocuğu ve kayınvalidesi ile birlikte oldukça zor bir hayat süren Azize'nin kocası olmadan geçirdiği günler anlatılmaktadır. Azize bir gün İzmir'in Yunanlılar tarafından işgal edileceğini öğrenecektir. Yunanlı işgal kuvvetlerinin İzmir'e geleceğini öğrenen Azize paniğe kapılsa da gerçekleşecek işgal Azize'ye yıllar önce kaybettiği birini geri getirecektir.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin