Vatanım Sensin'e Okan Yalabık mı geliyor?

Reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin’in geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna Okan Yalabık mı dahil oluyor?

Sibel Karagöl
27 Şubat 2017 - 23:18
Gündem

Reyting rekorları kıran dönem dizisi Vatanım Sensin’in geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim mi dahil oluyor?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin’in oyuncu kadrosuna ünlü bir ismin ekleneceğini, Milliyet'in köşe yazarı Sina Koloğlu açıkladı. Koloğlu'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, geçen hafta Vatanım Sensin dizisinin yayınlanmamasının nedenini hikaye örgüsünde gerçekleşen bir aksaklık sebebiyle olduğu ve Vatanım Sensin'in yeni bölümlerinde ise Okan Yalabık'ın yer alabileceği belirtildi.

17-02/27/ibr.jpg

 

Muhteşem Yüzyıl’da İbrahim Paşa karakteriyle gönüllerde taht kuran, BluTV’de yayınlanan ve geçen hafta final bölümü yapan Masum dizisinde de başarılı bir performansıyla dikkatleri tekrar üzerine çeti.. Köşe yazarının Sina Koloğlu’nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise şöyle;

17-02/27/v2.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin