Ve Ebru Şallı, Sinan Akçıl'ın evinde!

Boşandıktan hemen sonra Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, önceki gece özel eşyalarını Akçıl'ın evine taşıdı!

resim yok
01 Kasım 2013 - 14:04
Magazin

Boşandıktan hemen sonra Sinan Akçıl'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, önceki gece özel eşyalarını Akçıl'ın evine taşıdı!

 

İşte detaylar:

 

ALDIRMIYORLAR

Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine yerleşen Ebru Şallı ile Sinan Akçıl, haklarında yapılan eleştirilere aldırmadan beraberliklerini sürdürüyor.

 

İLK ADIM

Birbirlerine "Kutsal kadın", "Justin Bieber'den yakışıklı" gibi övgüler yağdıran ikili; dedikodulara göre önceki akşam aynı evde yaşamak için ilk adımı attı.

 

VİLLASINA 2 VALİZLE GİRDİ

Oğullarının morali için bir süredir Harun Tan'la evliyken yaşadığı villada kalan Ebru Şallı, önceki akşam özel eşyalarını müzisyen aşkının evine taşıdı.

 

ACARKENT

Ünlü sunucu, elinde 2 küçük valizle Sinan Akçıl'ın Acarkent'teki villasına girerken görüldü.

 

DOĞRULAR NİTELİKTE!

Ünlü müzisyenin dün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yazdığı şu cümleler ise Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın önceki gece aynı evde romantik anlar geçirdiğini doğrular nitelikteydi:

"Dün yeni klibimi izlemek için bana geldiğinde, ikimiz de gözyaşlarımızı tutamadık.

 

''HER ŞEYE BEDELDİ...''

Abartısız söylüyorum ki; sarılıp ağlamamız her şeye bedeldi."[reklam]

Güzel manken Ebru Şallı, bir süredir görüştüğü Sinan Akçıl'ı aklından çıkarmaz, dilinden düşürmez oldu.

 

SİNAN MUHABBETİ

Üstelik kendisi için "kutsal kadın" diyen Akçıl'ı dilinden düşürmez oldu. Önceki gün bir arkadaşı ile buluştuğu Nişantaşı'ndaki kafede, sohbetinin konusu yine oydu.

Kahve keyfi sırasında sürekli Akçıl'la mesajlaşan Şallı, bir ara ekranı arkadaşına çevirip 'Ne kadar yakışıklı değil mi?' diye sordu.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN YENİ GÜZELLİK İKSİRİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin