Ve Meryem Uzerli sessizliğini bozdu! İlk kez konuştu!

Meryem Uzerli günlerdir süren sessizliğini bozdu.

resim yok
31 Mayıs 2013 - 15:55
Magazin

Meryem Uzerli günlerdir süren sessizliğini bozdu.

 

Uzerli, İngilizce "Zor zamanlar gerçek dostları ortaya çıkaracaktır" mesajıyla instagram sayfasında açıklamada bulundu.

 

İlk kez konuştu!


Geçtiğimiz günlerde çıktığı Bodrum tatilinin ardından Almanya'ya giden ve Muhteşem Yüzyıl çekimlerine katılmayan Meryem Uzerli suskunluğunu bozdu.

'Tükenmişlik sendromu' nedeniyle tedavi gören ve yapım şirketi ile karşı karşıya gelen Uzerli, Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı.

İşte Meryem Uzerli'nin o açıklaması...

"Sevgili arkadaslar, ilk önce özür dilerim, şimdi yazdigim icin ve daha önce değil. Bugun ilk defa biraz daha iyiyim ve en ağır günlerden, tedavi ve duygusal anlamda gecti.


Can yanımda ve o bana iyi geliyor, onunla hava almak, dolaşmak, yürüyüş yapmak benim icin çok büyük bir hediye. Sizin bütün dilekleriniz icin çok teşekkür ediyorum - Bu bana çok yardımcı oldu ve oluyor ve size sonsuz sevgi gönderiyorum.


Bir sürü insanlar ne oldu bilmeden, beni yargilamadan, ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi tanıyarak burda yazdılar.Ve o beni o kadar mutlu etti ki.

[reklam]
Bu bir dönem. İnsanız... Güçlenerek çıkarım inşallah. Almanya'daki en iyi psikatrist professörlerde tedavi gördügüm icin, umudum var en kısa zamanda ayağa kalkmak.

 

Şu anda tek hissettigim şey, hayattayım. Sizin enerji ve temiz dualarınız icin çok çok çok tesekkür ediyorum!!!


Beni (gercekten ne oldu, nasilim diye ) soran mesajlar ve telefonlar icin de çok tesekkür etmek istiyorum. Gercekten hepinize.Çok sariliyorum ve öpüyorum. Sağolun!

 

Dinlenmem lazım, bu dönemde çok internet ile ilgilenmemem lazım, sizden sabır ve anlayış diliyorum. Allah sizi korusun ... Kalbim size karsi hep sevgi dolu...

 

İyi ki varsınız...''

 

 

MERYEM UZERLİ'NİN YAŞADIKLARINI BİR DE SEVGİLİSİNİN AĞZINDAN DİNLEYİN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin