resim yok
22 Haziran 2010 - 00:00

Tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen ve kadın mahkumların çileli yaşam öykülerini ekrana taşıyan Parmaklıklar Ardında'nın final çekimlerinin ardından oyuncular birbirlerine sarılarak üzüntülerini paylaştı. Son planları çekilen her oyuncu set arkadaşları tarafından ayrı ayrı alkışlandı. Baş gardiyan Ekrem'i canlandıran Cengiz Bozkurt Sinop'ta güzel dostluklar kurduklarını belirterek, devam etmesini dilediğini söyledi. Bozkurt "Uzun süredir eski cezaevinde çalıştık. Duygularımız var, emeğimiz var. Her şeyimiz burada. Güzel dostluklar edindik. Sinop'u ve Sinopluları çok sevdik. Ayrılmak bizim için çok hüzün verici bir şey. İnşallah önümüzdeki sezon devam ederiz ve tekrar geliriz" dedi. Parmaklıklar Ardında'nın kadın savcısı Neriman Uğur'sa 2 senedir güzel bir ekip çalışması yürüttüklerini kaydetti. Neriman Uğur "Çok üzüntülüyüm. Çok güzel bir çalışmanın içinde olduk. Hiç bizi üzmediler. Çok güzel dostluklar oldu aramızda. 2 sene az bir zaman değil. Bütün arkadaşlarımızla bu dizi bitiyor diye çok üzgünüz. Artık biter mi, gelecek yıl devam eder mi şu anda hiçbir şey söyleyemiyoruz. Çok iyi bir ekibimiz vardı. Sanat ve oyuncu ekibimiz çok iyiydi" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin