Veep 7. sezon çekimleri ertelendi!

Julia Louis-Dreyfus'un gördüğü meme kanseri tedavisi nedeniyle Veep 7. sezon çekimleri askıya alındı.

Volkan Küçükel
16 Kasım 2017 - 18:32
Gündem

HBO'nun 7. ve final sezonuna hazırlanan bol ödüllü komedisi "Veep"in yeni sezon çekimlerinde gecikme yaşanacak!

Veep yürütücü yapımcısı Frank Rich geçtiğimiz gün SiriusXM ile gerçekleştirdiği röportajda dizinin başrol ismi Julia Louis-Dreyfus'un gördüğü meme kanseri tedavisi nedeniyle 7. sezon çekimlerinin şimdilik askıya alındığını belirtti.

VEEP 7. SEZON ÇEKİMLERİNE SAĞLIK ENGELİ!

Louis-Dreyfus'ın geçtiğimiz ay sonlarına doğru sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını açıklaması sonrasında Veep'in yeni sezon çekimlerinin Dreyfus'un olası tedavi sürecine göre ayarlanması bekleniyordu.

17-11/16/veep-dizisi.jpg

Yeni sezon prodüksiyonunun ertelendiğini doğrulayan Rich "Açıkça görülüyor ki, şu sıralar başlamamız gereken yeni sezon prodüksiyonunu Julia'nın tedavi gördüğü bu süreçte ertelemek durumundayız.

Ancak beklentimiz çekimlere yeniden başlamamız yönünde. Ortaya çıkaracağımız bir sezonumuz daha var ve bunun için büyük heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Rich ayrıca Louis-Dreyfus'un mümkün olan durumlarda gelecek bölümler için Los Angeles'taki okuma provalarına katılacağını ve koşullar izin verdikçe aktrisin çalışma konusunda oldukça istekli olduğunu dile getirdi.

Louis-Dreyfus geçtiğimiz ayın sonlarına doğru bu üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından takipçilerine duyursa da teşhisi komedi dalından en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandığı 69. Emmy Ödülleri'nin hemen bir gün sonrasında öğrendiği belirtiliyor.

17-11/16/julia.png

VEEP 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Veep'in final sezonunun çekimlerine Ekim ayı içinde başlanması, yeni sezonun 2018 senesi içinde HBO ekranlarında izleyicilerle buluşması planlanıyordu. Bu gelişmelerin ardından takvimde nasıl bir değişiklik olacak, önümüzdeki dönemde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin