Veep 7. sezonuyla final yapıyor!

Veep'in 2018 senesi içinde ekranlara gelmeye başlayacak 7. sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

HBO'nun bol ödüllü komedi dizisi Veep ekran macerasının sonuna geliyor!

VEEP'İN 8. SEZONU OLMAYACAK!

Kanal yönetiminden yapılan açıklamaya göre 2018 senesi içinde ekranlara gelmeye başlayacak 7. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

HBO Başkanı Casey Bloys konuyla ilgili yaptığı açıklamada Veep'i gelecek sezon sona erdirme kararının kendileri açısından hem acı hem tatlı olduğunu söylerken "Diziyi ve diziyle alakalı herkesi seviyoruz. Ancak yapımcıların, ödül ve eleştirilerle beğeni toplayan olağanüstü bir ekran macerasının ardından Selina Meyer'in yolculuğunu bir sona getirme seçimine saygı duyuyoruz.

Julia Louis-Dreyfus'un komedi dehası Selina'ya dinamik bir kişilik ve parlak bir espri anlayışı kazandırdı.Bu özellikler Selina'nın televizyon tarihinin en ikonik komedi karakterleri arasında kendisine yer bulmasını sağlayacak. Artık yedinci ve final sezonunun prodüksiyonunu iple çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

17-09/07/veep.jpg

Veep için duyurulan bu final kararının aslında sürpriz olmadığını ve beklenen bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü 6. sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Timothy Simons ve Matt Walsh gibi ana kadro oyuncularının sözleşmeleri sadece bir sene için uzatılmıştı. Bu durum 7. sezonun final sezonu olabileceğine dair söylentilerin çıkmasına neden olmuştu.

12 Prime Emmy ödüllü, bu ay içinde düzenlenecek 69. Emmy Ödülleri'nde tekrar yarışacak olan Veep'te Louis-Dreyfus dışında iki Emmy ödüllü Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Reid Scott, Timothy Simons, Kevin Dunn, Gary Cole ve Sam Richardson gibi isimler rol alıyor.

17-09/07/veep-7-sezon.jpg

Armando Iannucci'nin yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise David Mandel, Frank Rich, Julia Louis-Dreyfus, Lew Morton ve Morgan Sackett isimlerinden oluşuyor.

VEEP 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Veep'in final sezonunun çekimlerine 16 Ekim'de başlanacak. Yeni sezon 2018 senesi içinde HBO ekranlarına gelmeye başlayacak.

"Veep" 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin