Veronica Mars'ın yeni sinema filmleri gelecek mi?

Bilindiği üzere 2004-2007 seneleri arasında ekranlara gelen ve ucu açık bir finalle yayın hayatını noktalayan Veronica Mars sinema filmiyle yıllar sonra yeniden takipçileriyle buluştu.

resim yok
17 Mart 2014 - 17:11
Magazin

Bilindiği üzere 2004-2007 seneleri arasında ekranlara gelen ve ucu açık bir finalle yayın hayatını noktalayan Veronica Mars sinema filmiyle yıllar sonra yeniden takipçileriyle buluştu.

Dizi hayranlarının maddi girişimi ve desteği ile hayata geçen Veronica Mars filminin senaristi ise serinin de yaratıcısı olan Rob Thomas.

 

YENİ FİLMLER GELECEK Mİ?

Peki Veronica Mars hayranlarını bu filmin ardından yeni sürprizler bekliyor mu?

Rob Thomas, RaidoTimes'a yaptığı açıklamada bu konuda Veronica Mars hayranlarını umutlandıran kelimeler kullandı.

 

''UMARIM...''

Thomas, fanlar tarafından finanse edilecek yeni bir filmi kendisinin de istediğini belirterek;

''Film için toplanan tutar açıkçası benim için çok şaşırtıcı oldu. Umarım Veronica Mars'ın daha fazlası da gelir...''

 

BELL YİNE SAHNEDE

Dizinin film versiyonunda da Veronica Mars karakterine Kristen Bell hayat veriyor.

 

''O İSTEDİKÇE...''

Thomas bu konuda ise;

''Kristen bu işi yapmayı istediği sürece, ben de bu projenin devamını getirme konusundaki isteğimi koruyacağım.''[reklam]

DİZİ HAKKINDA

Zenginin ve güçlünün kuralları koyduğu sahil kasabası Neptune’de, insanlar gün ışığına çıkmasını istemedikleri kirli çamaşırlarını sır gibi saklamak için her yola başvurmaya hazır. Ne var ki 17 yaşındaki dedektif çırağı Veronica da bu sırları teker teker aydınlatmaya kararlı.

Eskiden Neptune Lisesi’nin popüler gençlerinden biri olan Veronica’nın hayatı en yakın arkadaşı Lily Kane’in gizemli ölümünün ardından tepetaklak oluyor. Veronica’nın babası ve kasabanın şerifi olan Keith Mars, Lily’nin milyarder babası Jake Kane’i şüpheliler listesine koyunca işine, eşine ve saygınlığına veda etmek zorunda kalırken, Veronica da arkadaşlarını ve de Lily’nin ağabeyi olan sevgilisi Duncan’ı kaybeder.

Böylece Veronica gündüzleri eski arkadaşlarının tacizlerine rağmen lisede derslerine devam ederken, geceleri bir yandan babasına yeni dedektiflik işinde yardımcı olup, bir yandan da arkadaşının katilini kendi yöntemleriyle bulmaya karar verir.

 

FİLMİN FRAGMANI

 

CBS KANALINDAN YENİ SEZON ONAYI YAĞMURU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin