Vikings 3. sezon onayını aldı!

Vikings severlere müjde...

resim yok
26 Mart 2014 - 15:00
İptal - Onay

Ekranların ses getiren dönem dizileri arasına şimdiden adını yazdırmayı başaran Vikings'in önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği kesinlik kazandı.

Kanaldan gelen açıklama ve yeni sezonun ilk detayları şöyle:

 

YENİ SEZON ONAYI

A&E Television Networks'a bağlı olan ve ağırlıklı olarak tarihi konularla ilgili belgesel ve serileri ekranlara getiren History Channel'ın dizisi Vikings 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

 

3. SEZON DETAYLARI

* Dizinin 3. sezonu şu sıralar devam etmekte olan ikinci sezon gibi 10 bölümden oluşacak.

* Yeni sezonun çekimlerine ise önümüzdeki yaz döneminde başlanacak.

* Üçüncü sezon bölümleri 2015 senesi içinde History Channel ekranlarına gelecek.

 

HİKAYESİ

Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa, 8. yüzyıl ile 11. yüzyıl arasında yaşanan Viking Devri'ne götürüyor.

Dizinin hikayesi ise gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor. Gerçek bir tarihsel figür olan, dönemin en büyük ve en popüler Viking kahramanlarından biri olarak nitelenen, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin başına adeta bela olan Ragnar Lothbrok'un maceraları ve yaşadıkları ekranlara yansıyor.[reklam]

KADRO

MGM TV ve The Tudors, Camelot gibi dizilerin başındaki isimler Michael Hirst ve Morgan O’Sullivan tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Nathan O'Toole, George Blagden, Clive Standen, Gustaf Skarsgård ve Gabriel Byrne gibi oyuncular yer alıyor.

 

SEZON SÜRÜYOR

Bu arada Vikings'in ikinci sezon heyecanı ekranlarda sürüyor. Dizi, sezonun ilk dört bölümünü geride bırakmış durumda.

Vikings, sezonun beşinci bölümü olan 'Answers in Blood' ile 27 Mart Perşembe akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

 

ABC'NİN 2014 YAZ DÖNEMİ PROGRAMI İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin