Vikings 5. sezona Haven'dan transfer!

Eski WWE yıldızı History Channel'ın tarihi dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
27 Temmuz 2016 - 10:37
Yeni Bölüm

Eski WWE süper starlarından Adam Copeland, Haven dizisinin ardından televizyon ekranlarına dönüş yapmaya hazırlanıyor.

History'nin sıkı bir fan kitlesine sahip drama dizisi Vikings'in yaklaşmakta olaran 5. sezonuna Copeland konuk oluyor.

COPELAND'IN VİKİNGS'TEKİ ROLÜ NASIL OLACAK?

Deadline'ın haberine göre aktör, dizinin yeni sezonunda yinelenen bir rolle vahşi ve cesur savaşçı Ketill Flatnose karakterine hayat verecek.

Flatnose, bir topluluk kurma amacıyla İzlanda'ya ilerleyen Viking grubunun Floki tarafından seçilmiş liderlerinden birisi olarak tanımlanıyor.

Daha önceden duyurulduğu üzere Jonathan Rhys Meyers (The Tudors) dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

16-07/27/adam-copeland.jpg

OYUNCUNUN KARİYERİ

Son olarak 2011-2015 seneleri arasında ikinci sezonunda katıldığı Syfy'ın doğa üstü draması Haven'da Dwight Hendrickson karakteriyle izlediğimiz Copeland son dönemde The Flash ve Private Eyes gibi dizilerde konuk oyuncu olarak da karşımıza çıkmıştı.

Beşinci sezondan öncesi Vikings, dördüncü sezonunun ikinci yarısı için sonbahar döneminde ekranlara geri dönecek.

VİKİNGS 4. SEZONUN İKİNCİ YARISINDA NELER OLACAK?

Bu arada San Diego Comic-Con'da dizinin sezon ortası dönüşüne dair yeni bir fragman paylaşıldı. İşte o heyecan ve aksiyon dolu görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin