Vikings 5. sezona yeni isimler!

Jonathan Rhys Meyers ve Adam Copeland gibi isimleri beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil eden Vikings'in yeni sezonu için bir oyuncu kadrosu haberi daha geldi.

Volkan Küçükel
13 Nisan 2017 - 14:56
Gündem

History Channel'ın büyük ilgi gören dönem dizisi Vikings'in dördüncü sezonunu da geride bıraktık.

01 Şubat'ta ekranlara gelen "The Reckoning" isimli sezon finali bölümüyle dördüncü sezonunu tamamlayan dizi böylelikle 49 bölümü devirmiş oldu.

20 BÖLÜMLÜK 5. SEZON YOLDA!

2017 senesinde ekranlara gelecek beşinci sezon tıpkı önceki sezonda olduğu gibi 20 bölümden oluşacak.

Jonathan Rhys Meyers (The Tudors, Dracula) ve Adam Copeland (Haven) gibi isimleri beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil eden dizinin yeni sezonu için bir oyuncu kadrosu haberi daha geldi.

17-04/13/vikings-4-sezon-finali.jpg

Çekimleri İrlanda'da devam etmekte olan dizinin beşinci sezon oyuncu kadrosuna Erik Madsen de katıldı.

MADSEN DE KADRODA

Madsen, Saksonlar karşısında Viking Ordusu'na liderlik eden Danimarka Kralı Hemming karakterine hayat verecek. Karakter sezonun birden fazla bölümünde karşımızda olacak.

17-04/13/erik-madsen.jpg

The Last Kingdom'ın yaklaşmakta olan ikinci sezonunda Fiske rolüyle de karşımıza çıkacak 42 yaşındaki Norveçli oyuncu Lilyhammer ve Da Vinci's Demons gibi dizilerde de tekrar eden rollerle yer almıştı.

VIKINGS 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Michael Hirst'in yaratıcısı olduğu dizinin beşinci sezonunun içinde bulunduğumuz senenin sonlarına doğru prömiyerini yapması bekleniyor.

"Vikings" 4. sezon finali özeti:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin