Vikings 6. sezon onayını aldı!

History Channel'ın popüler dizisi Vikings, henüz 5. sezonu başlamadan 6. sezon onayını cebine koydu.

History Channel'ın dört sezonu geride bırakan popüler tarihi dizisi "Vikings" daha uzun bölümler bizlerle olacak gibi!

VIKINGS'E 5. SEZONU ÖNCESİ 6. SEZON ONAYI GELDİ!

Dizi, henüz beşinci sezonu başlamadan kanaldan resmi 6. sezon onayını da aldı!

VIKINGS 6. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon için dört ve beşinci sezonlarda olduğu gibi 20 bölümlük sipariş verildi. 6. sezon çekimlerine sene sonlarına doğru İrlanda'da başlanması planlanıyor.

6. sezon için verilen bir diğer detay ise Lagertha'ya hayat veren güzel aktris Katheryn Winnick'in sezonun bir bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak olması.

17-09/13/vikings.jpg

Vikings'in dünya çapında gördüğü ilgi ve kanalını memnun eden izlenme oranlarını yakalaması bu onay haberini sürpriz yapmıyor. Dizi, geçtiğimiz sezon tüm platformlarda bölüm başına 7.8 milyon izleyicilik güçlü rakamlara ulaşmıştı.

History Channel Programlama Başkan Yardımcısı Eli Leher konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Michael Hirst bu destansı hikayenin henüz ilk adımlarını attı. En büyük yazarlardan biriyle ortaklığımızı sürdürmek ve gelecek iki sezonda toplam 40 bölümlük yeni macerayla izleyicilerimizi eğlendirmeye devam etmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ İÇERİK

Michael Hirst'ün yaratıcı olduğu Vikings'in yaklaşmakta olan beşinci sezonunda bu sezon kadroya dahil olan Jonathan Rhys Meyers (Bishop Heahmun) ile birlikte Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar the Boneless), Jordan Smith (Ubbe) ve Marco Ilso (Hvitserk) gibi isimleri izleyeceğiz.

17-09/13/vikings-dizisi.jpg

Hirst dizinin yürütücü yapımcılığını Morgan O'Sullivan, Sheila Hockin, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve James Flynn ile birlikte üstleniyor.

VIKINGS 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

World 2000, Take 5 Productions, MGM Television ve Corus Entertainment ortaklığıyla yapım ve dağıtımı gerçekleşen Vikings'in 20 bölümden oluşan 5. sezonu iki saatlik özel prömiyer yayınıyla 29 Kasım Çarşamba akşamı History Channel izleyicilerle buluşacak.

Daha sonra sekiz hafta boyunca Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam edecek dizinin beşinci sezonunun kalan 10 bölümü ise 2018 senesi içinde ekranlarda olacak.

"Vikings" 5. sezon fragmanı (Türkçe altyazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin