Vikings, Türk izleyicilerle buluşuyor!

'The Tudors' ve 'Camelot' gibi çok konuşulan tarihi dizilerin yazarı Michael Hirst, 'Vikings' ile bu kez de rüzgarın çocuklarının hikayesini anlatıyor.

resim yok
15 Ağustos 2013 - 10:37
Magazin

Vikingler geliyor!

 

'The Tudors' ve 'Camelot' gibi çok konuşulan tarihi dizilerin yazarı Michael Hirst, 'Vikings' ile bu kez de rüzgarın çocuklarının hikayesini anlatıyor.

 

ETKİLEYİCİ DİZİ


13. yüzyılın efsanelerini, Viking lideri Ragnar Lodbrok ve ailesinin hikayesini ekrana taşıyan Vikings, etkileyici sahneleri ve yetenekli oyuncularıyla bir tarih yazmaya hazırlanıyor.

Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa götürüyor.

 

GERÇEK KARAKTERLER

 

Dizinin hikayesi ise gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor.

 

İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

Yayınlanacak “Ergenlik Ritüeli” isimli birinci bölümde;

8. yüzyıl İskandinavyası’nda hem bir savaşçı hem de bir çiftçi olan Ragnar Lothbrok, doğuya akın düzenleyip zengin olmayı hayal etmektedir.

Ragnar, Viking dünyasını tamamen değiştirecek bir proje üzerinde gizlice çalışmaktadır. Fakat Ragnar’ın ilk önce güçlü liderleri Earl Haraldson’u ikna etmesi gerekmektedir.

Başarı gösterdiği takdirde ise bu yolculuğun Ragnar’a getireceği ün, Haraldson’u hiç de memnun edecek nitelikte değildir!

 

EYLÜL'DE

 

Rüzgarın çocukları, fırtına estirecek! 13. yüzyılın efsaneleri, 'Vikings' ile 01 Eylül Pazar 22:00’de CNBC-e'de başlıyor.

 

DETAYLAR

 

MGM TV ve The Tudors, Camelot gibi dizilerin başındaki isimler Michael Hirst ve Morgan O’Sullivan tarafından hazırlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Dizinin çekimleri, O'Sullivan'ın İrlanda'da hizmete yeni soktuğu Ashford Studios ve Kuzey Avrupa'da gerçekleştiriliyor.
[reklam]
Showtime dizisi The Tudors'un yaratıcısı, Starz dizisi Camelot'ın ortak yaratıcıs olan Michael Hirst'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin uygulayıcı yapımcılığını Hirst ile birlikte O’Sullivan, John Weber, Sherry Marsh ve Alan Gasmer'dan oluşan bir ekip üstleniyor.

Dizinin yayıncı kanalı History Chaneel'ın genel müdürü Nancy Dubuc diziyle ilgili ''Vikings, History için önemli bir proje. İnsanlar, Vikingler hakkında her şeyi bildiğini düşünüyor. Ancak popüler efsanelere göre çok daha büyüleyici, karmaşık, etkili ve güçlü bir hikayeleri var'' ifadelerini kullanırken,

MGM TV grubu başkanı Roma Khanna ise ''Yeni MGM Television Studios'u dünyaya tanıtmak için Vikings gibi güçlü ve epik bir dramadan daha iyi bir yol olamazdı'' şeklinde konuşuyor.
 

 

BREAKING BAD ÇILGINLIĞI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin