Vural Çelik bu kez ağlatacak!

'Avrupa Yakası' dizisiyle ünlenen, şu sıralar 'Seksenler' dizisinde rol alan Vural Çelik; bu kez seyirciyi güldürmek yerine ağlatmaya hazırlanıyor.

resim yok
05 Haziran 2013 - 09:21
Magazin

Sevilen dizi oyuncusu Vural Çelik bu kez ağlatacak!

'Avrupa Yakası' dizisiyle ünlenen, şu sıralar 'Seksenler' dizisinde rol alan Vural Çelik; bu kez seyirciyi güldürmek yerine ağlatmaya hazırlanıyor.

 

Kötürüm birini canlandıracak


Oyuncu; 14 Haziran'da vizyona girecek olan, Avni Kütükoğlu'nun yönettiği 'Beni de Götür' filminde, kötürüm birini canlandırıyor.

'GÖMLEK DEĞİŞTİRDİM'

Çelik; Çiğdem Suyolcu'nun, suikaste kurban giden Kuşadası eski belediye başkanı olan babası Lütfi Suyolcu'yu anlattığı filmdeki rolü için şunları söyledi:

 

''Gözümü korkuttu ama...''

"Gömlek değiştirmek aslında benim için hiç kolay değildi. Kötürüm birini canlandırmak, ilk başta gözümü biraz korkuttu ama üstesinden gelebildiğimi düşünüyorum."

Ağlatmanın güldürmekten daha kolay olduğunu söyleyen Çelik filmde; çıplak olarak kamera karşısına geçtiği banyo sahnesiyle de dikkat çekiyor.

Oyuncuya filmde; Çiğdem Suyolcu da eşlik ediyor.
[reklam]
Çelik'in kariyeri (d. 1972, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı.

Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son oynadığı oyun şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Seksenler" dizisidir.

 

 

İNTİKAM'IN ASLI'SI ÇOK ŞAŞIRTACAK! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin