Westworld 1. sezon finalinde bizi neler bekliyor?

İlgi çekici hikayesi, kurgusu ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla senenin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen Westworld, "The Bicameral Mind" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2016 - 11:30
Yeni Bölüm

HBO'nun bu sezonki hit dizisi Westworld'de sezon finali zamanı geldi çattı!

SEZON FİNALİNDE SÜRPRİZ GELİŞMELER

İlgi çekici hikayesi, kurgusu ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla senenin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen Westworld, Jonathan Nolan & Lisa Joy ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı "The Bicameral Mind" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Fragmana bakılırsa sezon finalinde bizleri Maeve (Thandie Newton), William (Jimmi Simpson), Dolores (Evan Rachel Wood) ve Ford (Anthony Hopkins) cephesinde önemli gelişmeler bekliyor. Ayrıca bazı sürpriz ölümlere de hazırlıklı olmamız gerekebilir!

BİRÇOK SORU CEVAPLANDI

Hafta sonunda ekranlara gelen "The Well-Tempered Clavier" isimli bölümle cevabı merakla beklenen birçok soruya yanıt veren dizi izleyicileri şaşırtan birçok sahneyle yine çok konuşulacağa benzer.

16-11/29/westworld-season-finale-trailer.jpg

Son bölümle birlikte Arnold hakkındaki bilinmeyenler ve Bernard Lowe'un varoluşuyla ilgili gerçekleri öğrenmemizin dışında dizinin karmaşık zaman çizelgesi de izleyicilerin gözünde tutarlı bir hal almaya başladı. Maeve'in parktan kaçış planı iyice kızışırken, dizi yine şaşırtıcı bir sonla kapanış yapmayı ihmal etmedi.

NOLAN İKİNCİ KEZ...

Westworld, 04 Aralık Pazar akşamı sezonunun onuncu bölümü "The Bicameral Mind" ile HBO ekranlarına gelecek. Dizinin ortak yaratıcısı ve showrunner'ı Jonathan Nolan bu bölümle birlikte ilk bölümün ardından ikinci kez yönetmen koltuğuna oturmuş olacak.

16-11/29/westworldseasonfinale.jpg

Bu arada dizinin ikinci sezonu için dönüşünün gereğinden uzun sürebilme ihtimalinin yüksek olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim. HBO kanalından Casey Bloys geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada Westworld'ün prodüksiyonun önemli bir çaba ve emek gerektirdiğini, bu nedenle yeni sezon prömiyer tarihinin 2018'e sarkabileceğini belirtmişti.

'Westworld' 1. sezon 10. bölüm (Sezon Finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin