Westworld 2. bölüm neden erken yayınlandı?

Westworld'ün ikinci bölümü normal zaman diliminden iki gün önce HBO Now, HBO Go ve HBO On Demand platformlarında takipçilere sunuldu.

HBO'nun merakla beklenen yeni sezon dizilerinden Westworld geçtiğimiz Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Dizinin ikinci bölümü ise normal zaman diliminden iki gün önce HBO Now, HBO Go ve HBO On Demand platformlarında takipçilere sunuldu.

Peki bölüm neden bu hafta ortamlara erken düştü?

Bölümlerin erken şekilde takipçilere sunulduğu gelişmesi ilk olarak dizinin resmi tanıtım sayfası olan DiscoverWestworld.com'da, ardından sosyal medya platformlarından duyuruldu.

PAZAR AKŞAMI BAŞKANLIK MÜNAZARASI VAR

Bölümün erken yayınlanmasının nedeni olarak Pazar akşamı Amerika'da Hillary Clinton ve Donald Trump arasındaki Başkanlık Münazarası’nın ikinci ayağı olacağı için birçok kişinin diziyi izleme fırsatı bulamayacağı gösteriliyor. Bu şekilde izleyicilerin o gün iki program arasında kalmasının da önüne geçilmiş olacak.

16-10/08/westworld.jpg

İDDİALI BAŞLAMIŞTI

HBO'nun yeni fenomen dizisi olarak gösterilen Westworld, geçtiğimiz Pazar akşamı HBO'da ekranlara gelen ilk bölümü ile günün genelinde kablo ve dijital platformlar (Televizyon yayını ve HBO Go/HBO Now dijital platformları) göz önüne alındığında 3.3 milyon toplam izleyiciyi ekran başına çekerek 2014 senesinden bu yana kanalın diğer dizileriyle kıyaslandığında en iyi açılış bölümü rakamlarına ulaşmıştı.

Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Rodrigo Santoro gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, 'The Stray' isimli sezonun üçüncü bölümü ile 16 Ekim Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

DIVORCE VE INSECURE DE NASİPLENDİ

Bu arada HBO, bu uygulamayı sadece Westworld için yapmadı. Kanal, Sarah Jessica Parker ve Thomas Haden Church'lü yeni draması Divorce'u ve bir diğer yenisi Insecure'yi de online platformlarda izleyicileriyle erkenden buluşturdu.

'Westworld' jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin