Westworld 2. sezon çekimleri bir oyuncunun geçirdiği kaza nedeniyle durduruldu!

HBO'nun fenomen dizisi Westworld'ün çekimleri askıya alındı. Bu durum dizinin geleceğini nasıl etkileyecek?

Volkan Küçükel
03 Kasım 2017 - 16:21
Gündem

HBO ekranlarında kanal için son üç yılın en iyi açılış bölümü rakamlarını getiren prömiyeriyle yayın hayatına iddialı başlayan ve ilk sezonu sonunda popüler diziler arasına adını yazdıran bilim-kurgu türündeki Westworld'ün 2. sezonunun ne zaman başlayacağı konusundaki belirsizlik sürerken dizi setinden pek hoşumuza gitmeyecek bir haber geldi!

WESTWORLD 2. SEZON ÇEKİMLERİ İÇİN TALİHSİZLİK!

Yayıncı kanal HBO'dan yapılan açıklamaya göre dizinin 2. sezon çekimleri için oluşturulan iki farklı çekim alanındaki birimlerden birinin çekimleri, yeni sezonda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak ismi açıklanmayan bir oyuncunun set dışında geçirdiği bir kaza sonucu yaralanmasıyla askıya alındı. Diğer yapım biriminin çekim ve çalışmaları ise bu durumdan etkilenmedi.

İDDİALARA GÖRE O KAZANIN DETAYI

TMZ'nin haberine göre; bir kaynaktan gelen bilgi, dizinin kadrosundaki erkek oyunculardan birinin evindeyken düşerek başını yaraladığı şeklinde.

17-11/03/westworld-dizisi.jpg

HBO'dan gelen açıklama metni şöyle:

"Westworld'ün 2. sezonunda tekrar eden rolle yer alan bir oyuncumuzun acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyması nedeniyle, dizinin çekimleri için oluşturulan iki birimden birinin çekimleri geçici olarak askıya alındı.

Bu üzücü olay meydana geldiğinde oyuncumuz set içinde değildi. Westworld ekibindeki herkesin iş arkadaşımızın hızlı bir şekilde iyileşmesi için en içten şekilde dileklerini paylaşması dışında oyuncumuzun özel hayatına olan saygımız gereği konuyla ilgili ek bir detay paylaşmayacağız."

WESTWORLD 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ OLAYDAN ETKİLENECEK Mİ?

Kısa sürede ekranların fenomen dizilerinden biri haline gelen Westworld'un 2. sezonuyla 2018 senesi içinde ekranlara gelmesi bekleniyor. Ancak mevcut çekim ertelemesinin dizinin yeni sezon başlangıç tarihini etkileyip etkilemeyeceğini bilmiyoruz.

Kanaldan bu konuda detaylı bir açıklama yapılmadığı için konuyla ilgili belirsizlik artarak devam edecek gibi görünüyor. Oluşan bu durum, Westworld'ün 2. sezonunun 08-15 Nisan 2018 gibi başlayacağı öngörüsünü de etkileyebilir.

17-11/03/westworld-wood-simpson_.png

Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright ve Ed Harris gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, 2017 yılı Emmy Ödülleri'nde en iyi dizi kategorisi dahil kazandığı 22 adaylıkla dikkat çekmişti.

"Westworld" 2. sezon fragmanı (Comic-Con):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin