Westworld 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonun muhtemel başlangıç tarihi!

HBO'nun popüler dizilerinden Westworld'ün 2. sezon başlangıç tarihi merakla bekleniyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu. İşte dizinin muhtemel yeni sezon başlangıç tarihi.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2017 - 00:48
Gündem

Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimli filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan "Westworld" dizisinin takipçileri 2. sezon için sabırsızlanmaya devam ederken akıllardaki soru yaklaşan yeni yıl içinde yeni sezonu ekranlarda görüp göremeyeceğimiz.

2017 senesi Emmy Ödülleri'nde en iyi dizi kategorisi dahil kazandığı 22 adaylıkla ses getirip teknik kategorilerde beş ödül kazanan dizinin, ilk sezonunun ortalarında resmi ikinci sezon onayını almasından sonra yeni sezonunun ne zaman ekranlara geleceği konusunda spekülasyonlar başlamıştı.

Westworld'ün ilk sezonu 02 Ekim 2016'da başlamış, 04 Aralık 2016'da sona ermişti.

İLGİLİ İÇERİK

WESTWORLD 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2017 sonbahar döneminin sonuna yaklaşırken dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda hala bir ışık ya da açıklama yok! Peki, yeni sezon muhtemelen ne zaman başlar?

17-11/03/westworld-hbo.jpg

Kanalın ikinci sezon onayını alan ve yayın hayatına yüksek beklentilerle başlayan James Franco ve Maggie Gyllenhaal'lı dizisi The Deuce geçtiğimiz Pazar akşamı ilk sezon finalini gerçekleştirdi. O gün oluşacak boşluğu dolduracak dizi Westworld olur mu diye düşünülse de şimdilik yapımcılardan ya da kanaldan bir ses yok.

Peki, Westworld'ün 2. sezonu için daha çok bekleyecek miyiz?

Aslında yapımcı ve kanal cephesinden daha önceden gelen açıklamalarda sürekli olarak 2018 senesi işaret ediliyordu. Bu konuda değişen bir şey yok.

2. sezon başlangıç tarihi henüz duyurulmayan yapım yüksek olasılıkla yeni sezonuyla 2018'in bahar aylarında ekranlarda boy göstermeye başlayacak.

Kanalın popüler dizilerinden Game of Thrones önceleri bahar döneminde sezon prömiyerini gerçekleştirirdi ancak son sezonla birlikte bu kural değişti ve uzayan çekimler ne zaman sonlanırsa sezon o zaman başlıyor. Game of Thrones'un final sezonunun bahar döneminde ekranlara gelmeyeceği de kesin.

17-11/03/westworld-2-sezon.jpeg

WESTWORLD YENİ SEZON 2018 NİSAN AYINDA BAŞLAYABİLİR!

Game of Thrones'un geçmiş sezonlarının ve The Leftovers'ın final sezonunun başlangıç tarihleri göz önüne alındığında HBO'nun geçmiş dönem stratejileri doğrultusunda Westworld'ün 2. sezonunun 08-15 Nisan 2018 gibi başlayacağı öngörülebilir.

WESTWORLD 2. SEZON NOTLARI

İkinci sezon öncesi kısaca bildiklerimizi hatırlarsak;

- Yeni sezon 10 bölümden oluşacak.

- Katja Herbers, Neil Jackson, Jonathan Tucker, Betty Gabriel, Gustaf Skarsgård, Fares Fares, Betty Gabriel ve Hiroyuki Sanada diziye yeni katılan isimler olurken; Jimmi Simpson kadroda yer almaya devam edecek. 

- İlk sezonda Dolores'in (Evan Rachel Wood) babası Peter Abernathy karakteriyle izlediğimiz Louis Herthum yeni sezonda ana oyuncu kadrosunda byer alacak.

"Westworld" 2. sezon fragmanı (Comic-Con):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin