Westworld 2. sezon onayını aldı

Kablolu kanal HBO, yapay zeka temalı draması Westworld'e resmi 2. sezon onayını verdi.

Son dönemin en dikkat çeken işlerinden Westworld takipçilerine güzel haber!

10 BÖLÜMLÜK 2. SEZON YOLDA!

Kablolu kanal HBO, yapay zeka temalı draması Westworld'e resmi 2. sezon onayını verdi.

100 milyon dolar bütçeli Warner Bros. Television yapımının ikinci sezonu da 10 bölümden oluşacak.

HBO programlama müdürü Casey Bloys konuyla ilgili yaptığı açıklamada eleştirmenlerin ve izleyicilerin diziyi oldukça iyi karşıladığını ve Westworld'ün farklı ve özgün bir yapım olduğunu ifade etti.

2. SEZON İÇİN BEKLEME SÜRESİ UZUN OLACAK GİBİ!

Bu arada The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni sezonun başlaması 2018 senesini bulabilir. Konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Casey "Westworld oldukça büyük ve iddialı bir gösteri. Yeni sezonun 2017 sonbaharında ya da 2018 içinde olup olmayacağını bilemiyorum. Dizinin prodüksiyonu önemli bir çaba ve emek gerektirmekte. Prömiyer tarihinin ne zaman olacağını şu an bilemiyorum. 2017 ya da 2018'de -muhtemelen 2018'de- ekranlara gelebileceği dışında spekülasyon yapamam" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalara bakılırsa dizi hayranları uzun bir bekleyiş dönemine hazır olsun!

16-11/15/westworld.jpg

Casey ayrıca Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin harika birer hikaye anlatıcısı olduğunu; ikinci sezondan ne umulması konusunda henüz bir fikri olmadığını belirtirken; heyecan verici, gizemli ve ilk sezonki gibi eğlenceli ve tamamen orijinal yeni bir sezona hazır olmamız gerektiğinin mesajını da verdi.

Dizinin ortak yaratıcıları ve showrunner'ları Jonathan Nolan ve Lisa Joy ise Westworld efsanesinin bir başka sezonla devam edecek olmasından dolayı heyecan duyduklarını belirtirken "Bu uzun yolcukta inanılmaz yeteneğe sahip aktörler, personel ve ekip bir aile oldu. Bu deneyimi onlarla birlikte sürdürmenin ayrıcalığını yaşamayı iple çekiyoruz. Kararlı destekleri, hayal ve hırsları için HBO, WBTV ve Bad Robot'taki harika ortaklarımıza da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

16-11/15/westworld-3.jpg

İZLENME ORANLARI MEMNUN EDİYOR

Westworld, tüm platformlar hesaba katıldığında şimdiye kadar bölüm başına 11.7 milyon izleyiciye ulaşmış durumda. Ortaya çıkan bu tablo dizinin şimdiye kadarki performansının Game of Thrones'un benzer dönemlerdeki performansından daha yüksek seviyede olduğunu, True Detective ile ise hemen hemen eşit düzeyde olduğunu gösteriyor.

Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimli filminden uyarlanan dizi, 20 Kasım'da sezonun sekizinci bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

'Westworld' 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin