Westworld HBO'da son 3 yılın reyting rekorunu kırdı!

Westworld'ün Pazar akşamı HBO'da ekranlara gelen ilk bölümü günün genelinde kablo ve dijital platformlar göz önüne alındığında 3.3 milyon toplam izleyiciyi ekran başına çekti.

Volkan Küçükel
04 Ekim 2016 - 14:30
Magazin

Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinden çıkan HBO'nun merakla beklenen dizisi Westworld'ün prömiyeri sonunda gerçekleşti ve diziyle buluştuk.

Peki, uzun süredir böylesine yolu gözlenen dizinin ilk bölümündeki ekran performasnı nasıl oldu?

WESTWORLD İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ

Bilim kurgu dramanın Pazar akşamı HBO'da ekranlara gelen ilk bölümü günün genelinde kablo ve dijital platformlar (Televizyon yayını ve HBO Go/HBO Now dijital platformları) göz önüne alındığında 3.3 milyon toplam izleyiciyi ekran başına çekti.

Bu rakamlar kanal nazarında başarılı mı?

SON 3 YILIN EN İYİ AÇILIŞ BÖLÜMÜ

Westworld'ün elde ettiği bu rakamlar kanal yönetimini memnun etse gerek! Zira Westworld'un ilk bölümü, 2014'ten bu yana kanalın diğer dizileriyle kıyaslandığında en iyi açılış bölümü rakamlarına ulaştı.

Üç sene önce kanalın bir diğer önemli dizisi True Detective'de ilk bölümüyle 3.3 milyon izleyici sayısına ulaşmıştı.

16-10/04/westworld-2.jpg

YENİ FENOMEN OLUR MU?

Westworld'un açılış bölümü rakamları gerçekten çok güçlü gözüküyor. Ancak şimdilik HBO'nun en popüler draması olmaktan uzak. Kanalın dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip dizisi Game of Thrones, altıncı sezon bölümleriyle tüm platformlarda toplam 23.3 milyon izleyiciyi kendine çekmeyi başarmıştı. Westworld bu güçlü açılışını ilerleyen bölümlerde istikrara kavuşturursa geleceği oldukça parlak gözüküyor.

Nolan, Joy ve J.J. Abrams'ın yapımcılığındaki Westworld, Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı adlı filminden uyarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Rodrigo Santoro gibi önemli isimler yer alıyor.

Bu arada yayıncı kanal HBO, dizinin gelecek bölümlerinden görüntüler de içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

'Westworld' Gelecek Haftalarda Neler Olacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin