What Would Diplo Do dizisinden ilk fragman geldi!

Viceland'in ilk orijinal senaryolu dizisi "What Would Diplo Do?"nun prömiyer tarihi belli olurken diziden ilk fragman da yayınlandı.

Volkan Küçükel
06 Temmuz 2017 - 14:17
Gündem

Sene başında gelen haberle ilk kez orijinal senaryolu dizi işine gireceğini duyuran Amerikan kablolu kanallarından Viceland'in mevzubahis dizisi "What Would Diplo Do?"nun prömiyer tarihi belli olurken diziden ilk fragman da yayınlandı.

Dawson's Creek ve CSI: Cyber gibi dizilerden tanıdığımız James Van Der Beek'in, başrolü üstlenmesinin yanında yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı dizide Grammy ödüllü müzisyen DJ Diplo da yürütücü yapımcı olarak kadroda bulunuyor.

"WHAT WOULD DIPLO DO?" KONUSU

Beek dizide Grammy ödülü sahibi Amerikalı ünlü müzisyen, küratör ve 60 bin kişiyi ayağa kaldırabilecek DJ Diplo'nun kurgusal bir versiyonuna hayat verecek.

What Would Diplo Do?; "Louie dizisinin This Is Spinal Tap ile tanışması" şeklinde nitelendiriliyor.

17-07/06/viceland-dizileri.jpg

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Van Der Beek ve DJ Diplo ikilisine yapımcı kadrosunda Diplo'nun uzun süreli menajeri Kevin Kusatsu ve klip yönetmeni Brandon Dermer de eşlik edecek. James Van Der Beek'in showrruner olarak dümenin başında olduğu dizide Dermer yönetmen koltuğunda oturacak.

WHAT WOULD DIPLO DO 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

What Would Diplo Do? dizisinin ilk sezonu 03 Ağustos tarihinde Viceland ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Dizinin "Uluslararası bir süperstar DJ ve yapımcı olmak sizi bu hayatta iyi yapmaz. Ama kimse mükemmel olduğu için bu dünyaya gelmedi, değil mi? Bu nedenle oyunda olduğumuz sürece, doğruyu bulma şansımız hala var" sloganıyla gelen ilk tanıtım videosuna bakalım:

"What Would Diplo Do?" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin