Widows dizisi beyaz perdeye transfer oluyor

Ünlü ingiliz suç dizisi Widows, film oluyor ve kadrosunda büyük isimler var.

Berfu Özlen
17 Nisan 2017 - 11:58
Gündem

1983 senesinde yayınlanmaya başlayan İngiliz suç dizisi Widows, film oluyor.

Orjinal dizi 2 sezon sürmüş ve başrollerinde Ann Mitchell, Fiona Hendley, Maureen O'Farrell ve Eva Mottley rol almıştı. Dizide, 3 hırsız, aksiyon sırasında öldürüldükten sonra dul eşleri görevi tamamlamak için harekete geçer. 2002 senesinde Amerikan pazarı için yeniden tasarlanmış olan yapım konusu değiştirilerek yayınlanmıştı. Amerikan versiyonunun oyuncu kadrosunda ise, Marcedes Ruehl, Brooke Shields, Rosie Perez ve N'Bushe Wright görev almıştı.

12 Years a Slave ve Gone Girl güçlerini birleştiriyor

12 Years a Slave filmiyle Oscar ödülü kazanan yönetmen Steve McQueen, ikonik dizinin film adaptasyonu için kolları sıvadı. Filmin senaryo yazarı ise Gone Girl'ün de senaristi olan Gillian Flynn. The Fast and the Furious'dan tanıdığımız Michelle Rodriguez ve Mr. Selfridge yıldızı Cynthia Erivo filmin kesinleşen kadrosunda yerlerini aldı.

Yıldızlar geçidi

Variety'nin haberine göre Liam Neeson, Colin Farrell ve Viola Davis gibi dev isimlerin başrolleri paylaşacağı filme Robert Duvall da dahil oluyor. Apocalypse Now ile tanıdığımız oyuncu filmde, Farrell'in babasını canlandıracak.

Filmin prodüksiyonu bu yaz başlayacak. Yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin