William Hurt AMC dizisi ile ekranlara dönüyor!

William Hurt AMC dizisi ile ekranlara dönüyor!

resim yok
17 Ekim 2014 - 14:16
Magazin

Son dönemde Mad Men, The Walking Dead, Hell on Wheels ve Halt and Catch Fire gibi kendine özgü izleyici kitlesine sahip dizileriyle adından söz ettiren kablolu televizyon kanalı AMC'nin son dizi projesi 'Human' bir süredir oyuncu kadrosu haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Orijinali İsveç yapımı 'Real Humans' ( Äkta Människor) isimli diziden uyarlanarak hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha katıldı.

 

WILLIAM HURT DA KADRODA

A History Of Violence (Şiddetin Tarihçesi) gibi çeşitli sinema filmleri ve televizyon dizilerinden tanıdığımız tecrübeli oyuncu William Hurt da 'Humans' kadrosunda.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Başrollerden birine yazılan oyuncunun dizideki karakterinin detayları ise şöyle:

Hurt dizide 'George Millican' karakterine hayat verecek.

 

Dul bir adam olan Millican, artık kullanılmayan bir hizmetçi robotla yakın arkadaşlık etmeye başlayacak.[reklam]

KARİYERİ

Race ve By Way of Helena gibi prodüksiyonu devam etmekte olan sinema filmlerinin kadrosunda da bulunan 64 yaşındaki tecrübeli aktör William Hurt'ı dizi dünyasında ise Bonnie and Clyde (Frank Hamer), Moby Dick (Kaptan Ahab), Damages (Daniel Purcell) gibi kaliteli yapımlardan tanıyoruz.

Hizmetçi robotlarla birlikte yaşayan insanların maceralarını ve günlük yaşama iyice dahil olan 'Synth' olarak adlandırılan bu robotların insanların yerini almaya başlamasından hoşnut olmayan insanlarıni hikayelerini hem robotların hem de insanların gözünden aktaran dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle:

 

TANIDIK İSİMLER

Katherine Parkinson (The Honourable Woman), Tom Goodman-Hill (Mr. Selfridge), Colin Morgan (Merlin), Gemma Chan (Jack Ryan: Shadow Recruit), Neil Maskell (Utopia), Will Tudor (Game Of Thrones), Emily Berrington, Rebecca Front

Merakla beklenen Humans'ın çekimlerine bu sene sonuna doğru başlanması bekleniyor.

Dizinin 2015 senesi içinde ekranlarda olması planlanıyor.

 

 

'HOUSE OF CARDS' 3. SEZONDA YENİ BİR İSİM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin