resim yok
28 Şubat 2014 - 11:57
Magazin

Başbakana suikast için geldi...

WIlma Elles, konuk oyuncu olarak rol alacağı 'Kızılelma' dizisinin çekimleri için Los Angeles'tan döndü.

Elles dizide, Başbakan'a suikast için Türkiye'ye gelen  acımasız ve soğukkanlı suikastçıyı Elsa'yı canlandıracak.


İşte detaylar:

 

ÇEKİMLER İÇİN DÖNDÜ

Wilma Elles, konuk oyuncu olarak rol alacağı 'Kızılelma' dizisinin çekimleri için Los Angeles'tan Türkiye'ye geldi.

 

KARAKTERİ

Elles dizide, başbakana yapılacak suikast için yurtdışından Türkiye'ye gelen özel eğitimli suikastçı Elsa'yı canlandıracak.

Başbakana yapılacak suikast için, Türkiye'ye turist olarak giriş yapan Elsa, çok iyi eğitim almış uluslararası bir terörist ve sniper.

 

ÇEKİMLERİN ARDINDAN...

Kıyıcı, acımasız ve soğukkanlı bir suikastçı rolünde izleyici karşısına çıkacak olan Elles çekimlerin ardından yeniden Los Angeles'a dönecek.[reklam]

OSMAN SINAV DİZİSİ

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı dizide;

 

KİMLER VAR?

Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Sefa Zengin, Selin Altay ve Yener Gürsoy rol alıyor.

 

 

WILMA ELLES'TEN BÜYÜK BAŞARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin