X-Files (Gizli Dosyalar) yeni bir filmle geri mi dönüyor?

Gösterildiği yıllar boyunca dünya çapında beğeni toplayan Altın Küre ödüllü dizinin 3. sinema filmi için bir ihtimal doğdu.

resim yok
28 Ağustos 2013 - 11:37
Magazin

Gösterildiği yıllar boyunca dünya çapında beğeni toplayan Altın Küre ödüllü dizinin 3. sinema filmi için bir ihtimal doğdu.

 

UMUT IŞIĞI

1993-2002 yılları arasında yayınlanan ve fenomene dönüşen bilim kurgu serisi 'Gizli Dosyalar / X-Files' dizisinin 3. sinema filminin çekilme ihtimali söz konusu.

 

İLK İKİ FİLM...

Açıklanamayan gizemleri işleyen ve ağırlıklı olarak dünya dışı canlılarla ilgili gizemleri çözmeye çalışan 2 FBI ajanının maceralarını konu alan "Gizli Dosyalar / X-Files" dizisinin ilk filmi 1998'de, 2. filmi ""The X Files: I Want to Believe" ise 2008'de beyazperdede yer almıştı.

Sevilen dizisinin 3. bir filmle beyazperdeye dönüp dönmeyeceği ise cevapsız bırakılan bir soruydu.

 

CARTER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Fakat sessizliği bozan dizinin yaratıcısı Chris Carter 3. filmin gelme ihtimali bulunduğunu açıkladı.

 

HER ŞEY NEREYE BAĞLI?

Her şeyin 20th Century Fox'un elinde olduğunu söyleyen Carter:

"Sanırım hepimiz takımın geri dönmesini istiyoruz. Aklımda 3. filme dair belirli şeyler var.

Sigara içen adamın 22 Aralık 2012 olduğunu söylediği uzaylı sömürgeleştirmesi tarihi de geçti ve bu bizim umursamazlık edemeyeceğimiz bir nokta.

2. filmin yapımında sadece bağımsız bir hikayeye yetecek kadar bütçemiz vardı. Ama asıl hedefimiz mitolojik öğelere geri dönmek" dedi.

 

OLASI YENİ FİLMDE SÜRPRİZLER

3. filmde kadroda sürpriz bir ismin yer alabileceğini belirten Carter:

"Gillian (Anderson) bir projede Simon Pegg ile birlikte çalışmıştı ve bana Pegg'in dizinin büyük bir hayranı olduğunu söyledi.

Onun 2. filmde yer almasını istemiştik ama uygun bir rol bulunamadı. Eğer 3. film yapılırsa kesinlikle o da içinde olacak" dedi. [reklam]

EFSANE

Chris Carter tarafından yapılan, 1993-2002 arasında yayımlanan bir Amerikan bilim kurgu, televizyon dizisi, Fox Mulder (David Duchovny) ve Dana Scully (Gillian Anderson) isimli iki FBI ajanının maceralarını konu almaktadır. Dizide, ajan Fox Mulder ve Dana Scully FBI'ın X-Files (Gizli Dosyalar) departmanına atanmış iki ajandır, bu departman çözülemeyen, tuhaf ve paranormal olaylarla ilişkisi bulunan dosyalardan sorumludur. Ajan Fox Mulder, paranormal olaylara ve uzaylı komplosuna "inanan" bir bakış açısı ile yaklaşırken, Ajan Dana Scully ise bilimi rehber alan kuşkucu bir tavırla yaklaşmaktadır.

Dizideki bölümler iki çeşittir: İlki, mitoloji bölümü adıyla nitelendirilen uzaylı komplosunu ele alan ve devamlı bir hikâye örgüsüne sahip olan bölümler, ikincisi her biri kendi içinde bağımsız bir hikâye örgüsü olan, paranormal dosyaları konu edinen stand-alone ya da "monster of the week" adıyla anılan bölümler.

Dizinin, 1998 yılında 5. sezonun sonunda, The X Files - Fight The Future adında bir de sinema filmi çekilmiştir. Dizinin 8. sezonunda David Duchovny diziden ayrılmış ve başrol oyuncuları Gillian Anderson, Robert Patrick (John Doggett) olmuştur. Diziye 8. sezonun son bölümlerinde katılan Annabeth Gish (Monica Reyes), dizinin 9. sezonunda Gillian Anderson ve Robert Patrick ile başrolü paylaşmıştır

10 Aralık 2007 tarihinde dizinin The X-Files: İnanmak İstiyorum ( The X-Files: I Want to Believe ) adlı, 2. filminin çekimlerine başlanmıştır. Başrolleri yine David Duchovny ( Fox Mulder ) ve Gillian Anderson ( Dana Scully )'nin üstlendiği filmde, Amanda Peet Ajan Dakota Whitney, Xzibit Ajan Mosley Drummy ve Bill Connolly Peder Joseph Crissman (Peder Joe) karakterlerini canlandırmıştır. Filmde, dizide de rol alan Mitch Pileggi yine Walter Skinner rolünü üstlenmiştir. 25 Temmuz 2008 tarihinde dünyanın birçok ülkesinde vizyona giren film, 12 Eylül 2008 tarihinde Türkiye'de de vizyona girmiştir.

 

 

'12 MONKEYS' DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin