resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizi projeleri arasında yer alan Yaban Çiçeği dizisiyle ilgili yeni gelişmeler!

 

Oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı!

 

Kanal D’nin bu yaz yayınlayacağı “Yaban Çiçeği” dizisinde Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin başrolde.

 

Yeni Kavak Yelleri


Yeni “Kavak Yelleri” olarak lanse edilen “Yaban Çiçeği” dizisi Kanal D’nin bu yaz yayına girecek iddialı yapımlardan biri olacak.

 

Çekimler yakında başlıyor


Genç oyuncu kadrosuyla yakında çekimlerine başlanacak olan “Yaban Çiçeği”nin başrollerinde “Adını Feriha Koydum” dizisiyle adını duyuran Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin olacak.

 

Haziran

Haziran ayında yayına girmesi beklenen “Yaban Çiçeği” D Yapım’ın çok güvendiği projeler arasında.

TANRISEVSİN

24 Ağustos 1990 Doğumlu Oyuncu. Boyu 1,70'dir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi/Seramik Dizayn Bölümünde Okumaktadır.
[reklam]
Rol Aldığı Projeler: Pis Yedili/Konuk Oyuncu, Adını Feriha Koydum/Ece Şahin.

BURSİN

15 yaşından beri Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.

Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya yeşil ışık yaktı.

 

Aralarında Jack Nicholson, Peter Fonda, Robert De Niro, Sylvester Stallone, Sandra Bullock, Francis Ford Coppola, Martin Scorsese ve James Cameron’ın da bulunduğu pek çok oyuncu ve yönetmeni sinema dünyasına kazandıran Oscar’lı yapımcı Roger Corman ile 2010 yapımı “Sharktopus” filminde çalıştı. İkili, “Ghost of the Imperial Palace” filminde de işbirliği yaptı.

 

 

SERENAY SARIKAYA'NIN YENİ DİZİ HEYECANI! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin