Yaban Çiçeği'nin oyuncu kadrosu genişliyor!

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin'in olduğu "Yaban Çiçeği" dizisinin çekimlerine start verildi.

resim yok
27 Mayıs 2013 - 10:14
Magazin

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin'in olduğu "Yaban Çiçeği" dizisinin çekimlerine start verildi.

 

Oyuncu kadrosunda yeni isimler!

Daha önce "Berivan", "İki Aile" ve son olarak Show TV'nin "Ustura Kemal" dizisinde rol alan başarılı oyuncu Emre Kınay, yeni gençlik dizisi "Yaban Çiçeği"nde baba rolü 'Cihan' ile ekran karşısına çıkacak.

Dizide Cihan karakterini canlandıracak olan Emre Kınay son olarak "Ustura Kemal" dizisinde oynamıştı.

 

Diğer isim

Hande Doğandemir, dizide Emre Kınay'a eşlik edecek.

 

Kınay'ın kariyeri

1970 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta, lise eğitimini K.Çekmece’de tamamladı. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve kaydoldu. 1992 yılı itibariyle hocası Zeliha Berksoy’un davetiyle Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda oyunculuk yaşamına profesyonel olarak başladı.

1995 yılında Konservatuvardan mezun oldu. Bakırköy Belediye Tiyatroları’ndaki görevi halen devam etmekte. Tiyatro’nun yanında 1997 yılından beri televizyon ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmakta.

Bunun yanında Konservatuvar eğitimi sırasında çocuklarla başlayan eğitimciliği de aralıklarla halen devam etmekte. M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda başladığı Yüksek Lisans eğitimini de tez safhasında durdurmuş bulunuyorum. İlk fırsatta tezimi vererek doktora yapmak ilk hedefi.

2005 yılı mart ayı itibariyle “Duru Tiyatro”yu kurdu.  Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı.Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır.

[reklam]

Doğandemir'in kariyeri

Eğitim: 2010 Akademi 35Buçuk Oyunculuk ve 2009 Ankara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü

Dizileri:

03.2013-.... Şubat - Onur Ünlü - TRT 1
04.2013 Leyla ile Mecnun (Bölüm Oyunculuğu) - TRT 1
07 -08.2012 İbret-i Ailem - Star TV
2010-07.2012 Sen De Gitme Yönetmen: Türkan Derya - TRT 1
2010 Keskin Bıçak Yönetmen: Yasin Uslu FOX TV
2009 Kahramanlar Yönetmen: Merve Girgin Show TV

TV Programı: 2011-... Hatırlar mısınız? Sunuculuk TRT

Reklam: 2010 Atasay Doğum Günü

 

 

YABAN ÇİÇEĞİ'NİN İLK İSİMLERİ KİMLER OLMUŞTU? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin