Yadigar dizisinde başlamadan ayrılık!

Yadigar'da başlamadan ayrılık!

resim yok
16 Ağustos 2013 - 11:46
Magazin

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç'un ve yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı, Star TV'de Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen 'The Sopranos'un yerli versiyonu olan 'Yadigar' dizisinde Fatih Artman rol almayacak!

 

BAŞLAMADAN BİTTİ!

 

Oya Doğan, Vatan gazetesindeki köşe yazısında başarılı oyuncunun menajeri ve başarılı oyuncunun kendisiyle iletişime geçtiğini yazdı ve konuya açıklık getirdi.

 

TEKLİF VAR, ANLAŞMA YOK!

 

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde canlandırdığı 'Harun Sinanoğlu' karakteriyle büyük beğeni toplayan Fatih Artman için 'Yadigar' dizisinden teklif gelmiş ancak anlaşma sağlanamamış.

 

Anlaştığı dizide yokmuş şu sıralar. Fatih Artman şu anda boşta.

Fatih Artman, 'Harun' karakteriyle büyük beğeni topladığı 'Behzat Ç.' dizisi 96. Bölümüyle 17 Mayıs'ta final yaptı. Final yapmasının ardından dizinin, bir diğer film versiyonu 'Behzat Ç.: Ankara Yanıyor' isimli film çekildi ve film, Kasım ayında vizyona girecek.

 

Daha önce 'Behzat Ç.' dizisinin, 'Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm' isimli filmi de vardı. Şimdi diziye ikinci bir film çekilmiş oldu.

 

İŞTE OYA DOĞAN'IN O YAZISI

 

Yadigar’da oynamayacak

''Behzat Ç.’nin en sempatik karakteri Harun’a hayat veren Fatih Artman, dizinin mayıs ayında final yapmasının ardından ortadan yok oldu. Ama Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un rol aldığı, Eylül'de Star TV’de ekrana gelecek Yadigar dizisinde oynayacağına dair haberler çıktı.

 

Açıkçası ben de orada rol alacağını zannediyordum. Fakat geçtiğimiz gün hem menajerinden hem de kendisinden işin aslını öğrendim. Fatih Artman, Yadigar dizisinden teklif almış ama anlaşma sağlayamamışlar.

[reklam]

Yani anlayacağınız Fatih Artman, Yadigar’da rol almayacak. Şu anda anlaştığı bir dizide yokmuş.

 

Umarım, Fatih çok uzun süre ekrana ara vermez. Çünkü yeteneğini daha yeni izlemeye başlamıştık.''

 

ARTMAN'IN KARİYERİ

 

1988’de Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservaturı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk son sınıf öğrencisidir. Star TV’de yayınlanan Behzat Ç. Adlı dizide Harun karakterini canlandırmıştır.

Oynadığı tiyatro oyunları arasında Colombinus Düşler Yolu ve Müfettiş Yastık Adam bulunmaktadır.

 

 

GÖKÇE BAHADIR, MUHTEŞEM YÜZYIL TEKLİFİNİ NEDEN GERİ ÇEVİRDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin