Yağmur Atacan'ın saldırganından Pınar Altuğ için şok sözler!

''Pınar Altuğ için vurdum, çünkü...''

resim yok
07 Mayıs 2014 - 13:32
Magazin

Yağmur Atacan'ın saldırganından şok sözler!

 

''Pınar Altuğ için vurdum, çünkü...''

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ın otomobilini kurşun yağmuruna tutan saldırgan Galip Topsuz polis tarafından gözaltına alındı.

 

''PINAR İÇİN VURDUM!''

Topsuz ifadesinde ''Pınar için vurdum'' dedi.

Etiler'de 07 Nisan'da yaşanan olayda işyerinden çıkan Yağmur Atacan otomobiline bindiği sırada motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Atacan, saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulurken, polisin saldırının yapıldığı yerdeki cep telefonu sinyalleri, güvenlik kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadesine göre dün Galip Topsuz isimli bir kişiyi gözaltına aldı.

 

ŞAŞIRTAN İFADELER

Topsuz, ifadesinde Pınar Altuğ'a hayran olduğunu söyleyerek, kendisinin Hz. Mehdi, Yağmur Atacan'ın ise deccal olduğunu anlattı.[reklam]

''O BENİM RUH EŞİM''

Saldırgan, Pınar Altuğ'un ruh eşi olduğunu ve kendisiyle evlenmesi gerektiğini söyledi.

Olay günü de Yağmur Atacan'la konuşmak istediğini ancak ulaşamayınca ateş açtığını söyleyen saldırganın avukatı ise Topsuz'un akli dengesinin yerinde olmadığını ve bu nedenle cezai ehliyetinin olmadığını iddia etti.

Galip T.'nin daha önceden sigara kaçakçılığı suçundan bir kez gözaltına alındığı, bu olay dışında başka bir kaydının bulunmadığı öğrenildi.

 

 

YAĞMUR ATACAN, SİLAHLI SALDIRI ANINI ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin