Yalan Dünya setinde olay çıktı!

'Yalan Dünya'nın setinde kıyamet koptu!..

resim yok
15 Ekim 2014 - 09:21
Magazin

'Yalan Dünya'nın setinde kıyamet koptu!..

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan Dünya setinde olay!

Nurseli İdiz dizinin klip çekimlerinde bekletilince küplere bindi.


İşte yaşananlar:

 

KÜPLERE BİNDİ

Dizide 'Nurhayat' (Gupse Özay) ve 'Bünyamin'in (Okan Çabalar) anneleri 'Nursel Karakaş' rolüyle kamera karşısına geçen Nurseli İdiz, dizinin klip çekimlerinde bekletilince küplere bindi.

 

'YILLARIN SANATÇISIYIM'

Milliyet'ten Melis Güvenç'in haberine göre hafta sonu Hasköy'de bulunan bir platoda çekimleri gerçekleşen klip için tüm oyuncu kadrosu eksiksiz stüdyoda yer aldı.[reklam]

Öğle saatlerinde başlayacak çekimin hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle bir süre bekletilen İdiz, set çalışanlarına ateş püskürdü.

 

'SİZ KİMSİNİZ?...'

Bağırmaya başlayan İdiz, çalışanlara;

''Siz kimsiniz? Ben yılların sanatçısıyım. Beni saatlerce bekletemezsiniz'' diyerek hakaretler yağdırdığı konuşuluyor.

 

ÇEKİMLER İDİZ'SİZ TAMAMLANDI

İdiz'i sakinleştirmeye çalışan rol arkadaşlarının çabaları da sonuç vermeyince çekim İdiz olmadan tamamlandı.

 

GÜNCELLEME

Nurseli İdiz Uçankuş TV'de Begüm Sürek Coşarer ve Sacit Aslan'ın sunduğu 'Magazin Merkezi' programına telefonla katıldı ve hakkında çıkan haberlere canlı yayında  cevap verdi…

Usta oyuncu Nurseli İdiz ''Yalan Dünya setinde çok mutlu ve keyifliyim. Hiç kimseyle de bir sorunum yok. O gün jenerik çekimi vardı ve yönetmeni tanımıyordum. 2 saat kadar bekledikten sonra biraz fazla alınganlık göstermiş olabilirim. Zor günler geçirdiğim doğru, üç yıl önce öğrendiğim Bipolar bozukluk hastalığım sebebiyle zaman zaman ataklar yaşayabiliyorum ve duygusal olarak acil iniş çıkışlarım olabiliyor… Oldukça zor bir hastalık, bir anda da tedavisi olmuyor… Bir tarihte Can Gürzap hoca ile yaşadığımız problemde bu sebeptendi. Bu hastalığın çok daha ağırını yaşayan Robin Williams'ın ölümüne kısa süre önce şahit olduk. Hakkımda böyle olumsuz haberler yazılması tedavimi kötü etkiliyor.

Normalde herkes bilir; setlerde ne kabalığım ne de kimseye bir hakaretim olur. Makyözden sette çalışan arkadaşlarımıza kadar herkesle çok iyi geçinirim. O gün de kimseye hakaret etmedim 'Benim provam var, birazdan gideceğim' dedim. Ben hiç kimseyle değil kendisiyle kavgası olan bir insanım o gün benimle ilgilenmediler, 'Nasılsınız?' bile demediler. Buna da alınganlık gösterdim.'' ifadelerinde bulundu.

Sacit Aslan; Nurseli İdiz'in büyük bir borç altına girdiğini ve psikolojisini bu durumunda bir hayli yıprattığını ifade ederek İdiz'e "Yaşadığınız maddi zorlukları atlatabildiniz mi?" diye sordu.

İdiz bu soruya "Onları çoktan hallettim. Çok şükür herhangi bir borcum yok. Açıkçası sadece sağlığımla ilgileniyorum" yanıtını verdi.

 

 

NURSELİ İDİZ ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU! OLAY ÇIKTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin