resim yok
18 Kasım 2011 - 00:00

 

“Avrupa Yakası”nın yaratıcısı Gülse Birsel’in Kanal D’de ekrana gelecek olan ve merakla beklenen yeni sit-com’u “Yalan Dünya”nın ekibine Altan Erkekli de katıldı
 
Gülse Birsel’in başrolünü Beyaz Öztürk, Hasibe Eren, Bartu Küçükçağlayan, Nihal Yalçın, Sarp Akkaya ve Öner Erkan ile beraber oynayacağı dizide Erkekli, müteahhit rolünü oynayacak. Yönetmenliğini yine “Avrupa Yakası”nı çeken Jale Atabey Özberk’in yapacağı dizide oyuncuların en çok oturduğu ve gittiği mekân olan Cihangir’de yaşanan olayların komedisi ekrana taşınacak.
 
4.5 aylık hamile olan sunucu eşi Ebru Erkekli ile Akmerkez’de objektiflere takılan 56 yaşındaki oyuncu, “Yalan Dünya”nın provalarına başladıklarını ve iddialı bir oyuncu kadrosuyla ekrana geleceklerini söyledi. Altan Erkekli “Avrupa Yakası ile karşılaştırılır mı bilmem ama yine Birsel’in kaleminden çıkacağı için birbirine yakın lezzetler olacaktır” dedi. Erkekli dünyaya gelecek oğlunun adının da Mehmet ya da Ali’yi olacağını belirtti ve “Önceki çocuklarımdan birine babamın adını koymuştum bu kez ise eşimin babasının adını koymak istiyoruz” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin