resim yok
18 Mart 2013 - 00:00

Yalan Dünya ekibi hangi yarışmaya katılıyor?

 

İşte o sürpriz

 

Kanal D'de ekranlara gelen sevilen komedi dizisi Yalan Dünya'nın oyuncuları, aynı kanalda yayınlanan ve sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışmacı oldu.

Yalan Dünya dizisinin ilerleyen haftalarda ekrana gelecek olan bölümünde, dizinin senaryosu gereği Öner Erkan ve İrem Sak midye yeme yarışmasına katılacak, oyunu kazanmaya çalışacak.

 

İlginç dakikalar yaşanacak...


Hasibe Eren ve Olgun Şimşek ikilisi ise pinpon toplarından çiçek yapacak ve onlar da ekran başındakilere neşeli dakikalar geçirtecek.

 

Çekimler tamamlandı

Çekimleri tamamlanan programın yayın tarihi henüz belirli olmasa da çekimlerdeki kahkaha dolu anlar şimdiden çok renkli görüntülerin ekrana geleceğinin sinyallerini verdi.

 

 

Yalan Dünya bu akşam saat 20:00'de 44. bölümüyle ekranlarda olacak.

 

Bölüm fragmanını izlemek için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin